Accessibilitat

Mapa Web

Índex Alfabètic

Accessibilitat

L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès treballa en la línia d'adaptar els continguts de la seva pàgina web a les recomanacions de Consorci World Wide Web - W3C (World Wide Web Consortium) i a les Directrius d'Accessibilitat generades pel WAI (Web Accessibility Initiative) per tal d'eliminar les barreres, obstacles visuals o tecnològics que impedeixin el dret de qualsevol ciutadà d'accedir a la informació i la comunicació. 

Amb l'adaptació d'aquests criteris d'accessibilitat l'Ajuntament de Vilafranca compleix amb els estàndards de nivell doble A i es posa al dia en el compromís de les administracions públiques pel que fa a l'accessibilitat.

Aquest lloc web segueix les indicacions del manual Marcar les diferències: la representació de dones i homes a la llengua, elaborat per la Secció d'Assessorament de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i fa ús del masculí plural com a genèric per referir-se a les persones.

També podeu consultar els requeriments per poder navegar per la web de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.


Incidències al accedir a l'apartat de Tràmits de la pàgina web municipal

Alguns usuaris poden detectar problemes a l'hora d'accedir a l'apartat de Tràmits de la web, degut a que alguns navegadors no accepten els certificats de pàgines segures emesos per l'Agència Catalana de Certificació. 
En aquests casos apareix un missatge d'advertència com el següent:

ExplorerFirefox

  

Quan això succeeix, cal acceptar la pàgina a la qual es vol accedir, tot i que el navegador alerti de la inseguretat. Per fer-ho, s'han de seguir els passos que s'indiquen en el següent manual (pdf).
Una altra possibilitat és instal·lar el software que entrega CATCert, per tal que els navegadors acceptin els certificats emesos per aquesta entitat: https://www.aoc.cat/knowledge-base/claus-publiques/


© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 17/05/2016


Segueix-nos a :