Pere Regull i Riba

Traducció no oficial gentilesa de Google

Pere Regull i Riba

Pere RegullRegidor del grup municipal Demòcrata "PDeCAT", és alcalde de l'Ajuntament de Vilafranca des del 20 d'abril de 2009. 

Es fa càrrec de l'Àrea d'alcaldia que inclou Relacions institucionals, Vegueria Penedès, Seguretat Ciutadana, representació a les xarxes ACEVIN i RECEVIN, Comunicació i Protocol de l'Ajuntament i Relacions amb les associacions i entitats veïnals de Vilafranca. 

Ha estat diputat al Parlament de Catalunya durant les dues darreres legislatures. Actualment és diputat a la Diputació de Barcelona. És president de la Fundació Pro-Penedès, del Patronat del Museu de Vilafranca, de la Fundació Amàlia Soler i de la Fundació Hospital de Vilafranca.

Llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona.
Monitor Nacional d'Atletisme. 

Ha treballat de pagès, d'intèrpret de francès assessorant empreses i de monitor d'atletisme en escoles públiques. Del 1990 al 1992 ha estat secretari-interventor de comptes de l'Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys i del Jutjat de Pau. Ha estat assessor tècnic del Centre d'Iniciatives Empresarials, i assessor jurídic de la Unió de Pagesos fins l'any 1994. Des del 1992 exerceix la professió d'advocat amb despatx propi a Vilafranca del Penedès. 

Ha estat membre de la coral L'Espinguet i dels Minyons Escoltes. Des del 1989 forma part de la colla Castellers de Vilafranca. Ha estat membre de la Junta i fou President d'aquesta la colla del 1997 al 2002. 

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 30/05/2017


Segueix-nos a :