Raimon Gusi i Amigó

Mapa Web

Índex Alfabètic

Raimon Gusi i Amigó

Raimon Gusi i AmigóRegidor del grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i regidor del govern des del 2009. 

És membre de l'equip de govern, regidor de Cultura, de Solidaritat i Cooperació i de Gent Gran. És president del consell rector del Patronat del Teatre Cal Bolet, del Consell Municipal de la Festa Major, del consell d'administració de l'entitat pública empresarial Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet, de SERCOM, de la Comissió municipal interdepartamental de seguiment del Reglament per a l'ús de la llengua catalana a l'Ajuntament, de la Comissió Municipal de Solidaritat i Cooperació, i de la Comissió de la Gent Gran. Vocal de la Junta directiva de Vinseum.

Casat i pare d'un fill i una filla, ha realitzat estudis de Dret i Història Contemporània a nivell de 1er cicle (diplomatura) a la UB i postgrau en Gestió i Administració Local a la UAB. Ha treballat en el camp d'entitats d'estalvi, de professor d'Història de Catalunya, documentalista i asessor per entitats privades i pel grup de CiU al Parlament de Catalunya. Ha estat President del Consell Comarcal de l'Alt Penedès (1997-1999) i Director Tècnic de l'ACM (associació privada) del 2000 al 2010. Actualment, és vicepresident del Consell Comarcal des de 2011, President de la seva Comissió de Plans Transverals i Conseller Comarcal de Cultura i Cooperació.

Ha estat membre del secretariat de l'Alt Penedès de l'Assemblea de Catalunya, secretari general dels Joves del Front Nacional de Catalunya i President Nacional de la Joventut Nacionalista de Catalunya-JNC. Militant de CDC des de fa més de 30 anys, actualment és president de CDC de Vilafranca i Co-president de CiU Vilafranca del Penedès.

Associat a múltiples entitats cíviques, socials i culturals de Vilafranca i Catalunya, col·labora en premsa i mitjans de comunicació locals, comarcals i nacionals.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 30/04/2013


Segueix-nos a :