Raimon Gusi i Amigó

Traducció no oficial gentilesa de Google

Raimon Gusi i Amigó

Raimon GusiRegidor del Grup municipal Demòcrata "PDeCAT"a l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i regidor del govern des del 2009. 

És membre de l'equip de govern, regidor de Cultura i de Gent Gran. És president del Consell Municipal de la Festa Major i de la Fundació Festa Major, president de SERCOM, del Consell Municipal de les Arts Escèniques, de la Comissió interdepartamental de seguiment del Reglament per a l'ús de la llengua catalana a l'Ajuntament, i de la Comissió de la Gent Gran. Vocal de la Junta directiva de Vinseum.

Casat i pare d'un fill i una filla, ha realitzat estudis de Dret i Història Contemporània a nivell de 1er cicle (diplomatura) a la UB i postgrau en Gestió i Administració Local a la UAB. Ha treballat en el camp d'entitats d'estalvi, de professor d'Història de Catalunya, documentalista i asessor per entitats privades i pel grup de CiU al Parlament de Catalunya. Ha estat President del Consell Comarcal de l'Alt Penedès (1997-1999) i Director Tècnic de l'ACM (associació privada) del 2000 al 2010. Actualment, és portaveu del grup comarcal de CiU.

Ha estat membre del secretariat de l'Alt Penedès de l'Assemblea de Catalunya, secretari general dels Joves del Front Nacional de Catalunya, President Nacional de la Joventut Nacionalista de Catalunya-JNC i militant de CDC des de fa més de 30 anys.

Associat a múltiples entitats cíviques, socials i culturals de Vilafranca i Catalunya, col·labora en premsa i mitjans de comunicació locals, comarcals i nacionals.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 30/05/2017


Segueix-nos a :