Raimon Gusi i Amigó

Mapa Web

Índex Alfabètic

Raimon Gusi i Amigó

Raimon GusiRegidor del grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i regidor del govern des del 2009. 

És membre de l'equip de govern, regidor de Cultura i de Gent Gran. És president del Consell Municipal de la Festa Major i vicepresident de la Fundació Festa Major, president de SERCOM, de la Comissió municipal de Solidaritat i Cooperació, de la Comissió interdepartamental de seguiment del Reglament per a l'ús de la llengua catalana a l'Ajuntament, i de la Comissió de la Gent Gran. Vocal de la Junta directiva de Vinseum.

Casat i pare d'un fill i una filla, ha realitzat estudis de Dret i Història Contemporània a nivell de 1er cicle (diplomatura) a la UB i postgrau en Gestió i Administració Local a la UAB. Ha treballat en el camp d'entitats d'estalvi, de professor d'Història de Catalunya, documentalista i asessor per entitats privades i pel grup de CiU al Parlament de Catalunya. Ha estat President del Consell Comarcal de l'Alt Penedès (1997-1999) i Director Tècnic de l'ACM (associació privada) del 2000 al 2010. Actualment, és vicepresident del Consell Comarcal des de 2011, President de la seva Comissió de Plans Transverals i Conseller Comarcal de Cultura i Cooperació.

Ha estat membre del secretariat de l'Alt Penedès de l'Assemblea de Catalunya, secretari general dels Joves del Front Nacional de Catalunya i President Nacional de la Joventut Nacionalista de Catalunya-JNC. Militant de CDC des de fa més de 30 anys, actualment és president de CDC de Vilafranca i Co-president de CiU Vilafranca del Penedès.

Associat a múltiples entitats cíviques, socials i culturals de Vilafranca i Catalunya, col·labora en premsa i mitjans de comunicació locals, comarcals i nacionals.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 07/07/2015


Segueix-nos a :