Condicions d'ús de les xarxes socials

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici > Condicions d'ús de les xarxes socials

Condicions d'ús de les xarxes socials

CONDICIONS D'ÚS DE LES XARXES SOCIALS DE L'AJUNTAMENT DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS

La presència de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès a les xarxes socials té l'objectiu d'establir un contacte directe amb la ciutadania per compartir informació d'interès municipal. La voluntat de l'Ajuntament és de respondre directament les demandes dels usuaris en un termini més curt possible, depenent del tipus de demanda i sempre que s'ajusti a les competències municipals. La interacció a través de les xarxes socials és exclusivament informativa i no implica l'inici d'un procediment de via administrativa.

Les actualitzacions a les xarxes socials de l'Ajuntament de Vilafranca han de ser coherents amb l'ordre públic i amb els drets i les llibertats fonamentals de les persones. Els comentaris en aquesta pàgina hauran de respectar les opinions dels altres usuaris i no es permeten comentaris que suposin una discriminació o desqualificació envers altres usuaris per qualsevol causa. No es pot insultar o utilitzar un llenguatge ofensiu, racista, violent o xenòfob, ni promoure activitats il·legals.

No es pot utilitzar la pàgina per fer propaganda ni publicitat comercial, i no es permet escriure més d'una vegada el mateix comentari. Fer-ho es considerarà spam.

No es farà censura prèvia de les intervencions que els usuaris puguin fer a la xarxa. En cas que el contingut no compleixi aquestes condicions d'ús, l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès procedirà a la seva eliminació.

Els comentaris dels usuaris són lliures, personals i no atribuïbles a l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès. En cap cas s'esborraran missatges o comentaris públics que critiquin l'acció de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, sempre que es respectin les condicions d'ús.

L'Ajuntament de Vilafranca no es fa responsable de l'exactitud i actualització de la informació que provingui d'altres persones físiques o jurídiques que hi hagi als seus espais socials o als que es remeti. Tampoc no es fa responsable de l'ús per tercers de la informació continguda, si bé caldrà atenir-se a les advertències específiques que constin per plataforma.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 15/05/2020


Segueix-nos a :