Contacteu

Traducció no oficial gentilesa de Google

Contacteu

Índex

 

Presencialment

A l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), ubicada a la planta baixa de l'edifici de l'Ajuntament, podeu fer-hi tot tipus de consultes i gestions municipals.

Al Directori de la nostra web també hi pots consultar informació de totes les oficines i serveis municipals.

 

Per telèfon

El telèfon d'informació municipal és el 93 892 03 58. Podeu fer consultes de caire general i des de la centraleta es derivarà la trucada al servei corresponent, en cas que sigui necessari. 

 

Per correu electrònic

L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès disposa d'un formulari web que permet a la ciutadania fer arribar incidències, queixes i suggeriments per Internet. S'hi pot accedir directament des de la portada principal de la pàgina web. 
Aquest és l'enllaç: L'Ajuntament t'escolta.


En cas que vulgueu fer algun comentari o queixa sobre el funcionament d'aquesta web, podeu contactar amb el servei de Comunicació de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, enviant un missatge de correu electrònic a l'adreça:
comunicacio@vilafranca.org  

Per contactar amb els diferents grups municipals, podeu consultar la informació en aquest apartat de la nostra pàgina web.

 

Per Internet

Des de l'espai Administració Oberta de la nostra pàgina web, l'Ajuntament de Vilafranca posa a la vostra disposició un nou entorn de comunicació per tal de poder consultar i realitzar tràmits amb l'administració, obtenir les dades disponibles al padró d'habitants i consultar l'estat de les vostres tramitacions sense necessitat de desplaçar-vos. Per poder accedir a algunes d'aquestes informacions, és necessari que disposeu d'un certificat digital vàlid.

L'Ajuntament t'escolta és un formulari d'incidències, queixes i suggeriments, a través del qual ens podeu fer arribar les vostres consultes, suggeriments o propostes de millora, així com les incidències que detecteu.

L'Ajuntament de Vilafranca també és present en diferents xarxes socials de forma directa o indirecta, a través dels serveis municipals. Podeu consultar el Directori de xarxes socials per conèixer on podeu seguir-nos.

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 09/02/2018


Segueix-nos a :