Servei d'Acollida

Mapa Web

Índex Alfabètic

Ets a: Inici > Vilafranca tema a tema > Convivència i Ciutadania > Servei d'Acollida

L'acollida és la primera etapa on la persona nouvinguda o retornada inicia el procés d'integració dins de la nostra societat.

El Servei d'Acolllida s'organitza en accions formatives i informatives, estructurades, a partir de les necessitats de coneixements de les persones sol·licitants.


Què es treballa?Índex

 

Sessions de Benvinguda


En aquestes sessions el regidor del Departament de Covnivència i Ciutadania donarà la Benvinguda a la nova ciutadania de Vilafranca, a la casa de la Vila, on donarà una breu explicació sobre els serveis bàsics i els aspectes més importants de la Vila.

 

Mòduls de Coneixement de l'Entorn


Introducció de les característiques concretes del territori, com la població, la cultura i els costums, les normes de convivència, els serveis de sanitat i educació, els equipaments municipals i la xarxa associativa, el context polític i els drets i deures de la ciutadania. Amb el 80% de l'assistència s'emet un certificat d'aprofitament.

 

Sessions d'Acollida en l'Àmbit Laboral


Es faciliten els coneixements bàsics per integrar-se dins el circuit de recerca de feina. Durant aquestes sessions es tracten temes com ara el marc laboral, el currículum, la carta de presentació, l'entrevista, les proves de selecció i els recursos ocupacionals. Amb el 100% d'assistència s'emet un certificat d'aprofitament.

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 08/05/2013


Segueix-nos a :