Perfil del contractant

Mapa Web

Índex Alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Perfil del contractant

Perfil del contractant

El perfil de contractant de l'Ajuntament de Vilafranca és el mitjà de difusió de l'activitat contractual de l'Ajuntament i les seves entitats relacionades.

La llei estableix diferents procediments de contractació en funció de l'import i tipus de compra, i les seves principals característiques són les següents:

- Procediment obert: per contractes d'import superior a 60.000€+IVA o superior a 200.000€+IVA en el cas d'obres. És obligatori fer publicitat de la licitació en mitjans oficials (habitualment el BOPB).

- Procediment negociat: per contractes d'import superior a 18.000€+IVA o superior a 50.000€+IVA en el cas d'obres. És obligatori fer publicitat en el perfil del contractant. Habitualment es conviden un mínim de 3 empreses.

- Contracte menor: per contractes d'import inferior a 18.000€+IVA o inferior a 50.000€+IVA en el cas d'obres. 


En els següents enllaços hi ha les publicacions de les contractacions per procediment obert i procediment negociat 

- Ajuntament de Vilafranca del Penedès 
- Empresa Municipal d'Aigües de Vilafranca, SA (EMAVSA) 

Des d'aquests enllaços es pot accedir a la Plataforma de Contractació de la Generalitat de Catalunya on s'hi poden fer subscripcions d'avisos per correu electrònic si hi ha noves publicacions, o per rebre avisos de totes les publicacions d'un municipi o comarca, entre d'altres opcions.

Les contractacions per contracte menor s'han de publicar mitjançant una relació trimestral amb la indicació de l'objecte del contracte, adjudicatari i import. Es pot consultar aquí.

El proveïdors interessats en oferir els seus serveis a l’Ajuntament de Vilafranca cal que enviïn una presentació dels seus productes i/o serveis a l’adreça de correu electrònic compres@vilafranca.org, fent especial èmfasi en els seus punts forts. Quan l’Ajuntament tingui necessitats relacionades amb l’oferiment, el proveïdor serà convidat a participar-hi en la mesura que sigui possible i en funció de la quantitat d’empreses, sens perjudici de publicar un anunci en el perfil de contractant, al qual es recomana als proveïdor que es subscriguin al servei d’avisos.

L'activitat contractual publicada anterior al 1 d'octubre del 2013 es pot consultar aquí.

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 28/09/2016


Segueix-nos a :