Certificats

Traducció no oficial gentilesa de Google

Certificats


Biosphére
El certificat Biosphère l'atorga l'Institut per al Turisme Responsable (ITR), una institució avalada per la UNESCO. La certificació Biosphere està basada en els estàndards dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'ONU, integrats a l'Agenda 2030, seguint les directrius de la Carta Mundial de Turisme Sostenible +20 proclamada en la Segona Cimera Mundial de Turisme Sostenible. 

Turisme Vilafranca


Urbact
URBACT és un Programa Europeu de Cooperació Territorial finançat per la Unió Europea, que té l'objectiu de facilitar l'intercanvi de coneixement i aprenentatge, promovent el desenvolupament urbà sostenible i integrat. El projecte Vilafranca Inclusió ha estat seleccionat com a experiència de Bona Pràctica de Ciutat, reconeguda per la Unió Europea. 
Premio Ciudad Sostenible
Vilafranca rep el premi Ciudad Sostenible en la categoria de residus, amb un projecte basat en la transformació de l'energia de la biomassa resultant de la poda dels ceps per obtenir-ne energia tèrmica. Els premis suposen un reconeixement als municipis que hagin apostat per projectes i actuacions adreçades a potenciar la sostenibilitat. 

Medi Ambient© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 22/03/2018


Segueix-nos a :