Medalla de la Vila

Traducció no oficial gentilesa de Google

Medalla de la Vila

Medalla de la Vila
L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha aprovat concedir la Medalla de la Vila a cinc persones i dues entitats, com a reconeixement a la seva aportació per al desenvolupament i enriquiment social de Vilafranca del Penedès. La Medalla de la Vila reconeix els mèrits rellevants de personalitats i d'entitats i agrupacions, en consideració a actes destacats i a serveis prestats en benefici del municipi.

La cerimònia de lliurament de la Medalla de la Vila 2008 va tenir lloc el dissabte dia 28 de juny, a les 18h, al Saló de Plens de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès. 

Galeria d'Imatges


Medalla de la Vila 2008
La Medalla de la Vila és un disseny de Sebastià Pérez, pare del col·legi de Sant Ramon de Penyafort, i incorpora edificis del patrimoni arquitectònic de Vilafranca i elements que identifiquen la cultura vilafranquina
A la cara principal, hi ha la basílica de Santa Maria, la capella de Sant Joan, la Biblioteca Torras i Bages, el palau Baltà i el Museu del Vi. 
A l'altra cara s'hi reprodueix l'escut de Vilafranca, tal com preveu el Reglament d'honors i distincions de l'Ajuntament de Vilafranca, acompanyat de Sant Fèlix i del folklore més emblemàtic de la Vila com els castellers, el drac, l'àliga i els diables. La mateixa cara també incorpora elements de la cultura del vi com una premsa, bótes i aviram, amb la silueta de Vilafranca al fons.© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 12/07/2017


Segueix-nos a :