Altres publicacions

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Publicacions > Altres publicacions

Altres publicacions


Podeu descarregar les publicacions en format pdf    
   
 El pas de la línia d'ample europeu ha fet possible que Vilafranca del Penedès cobreixi les vies i que pugi convertir l'immens espai generat en el gran parc urbà de la ciutat.
El tren i Vilafranca és la publicació que s'edita com a complement de l'exposició amb el mateix nom, presentada a inicis de 2007, que mostra la vinculació de la ciutat amb el ferrocarril i la transformació que li ha suposat.

La publicació Vilafranca fa per tu ha estat editada com a catàleg de l'exposició amb el mateix nom que entre els mesos de desembre de 2006 i gener de 2007 es va instal·lar a la Capella de Sant Joan.  

  Publicació extraordinària, catàleg de l'exposició Vilafranca en marxa: +progrés, +serveis, +qualitat, realitzada el gener de l'any 2005.

Vilafranca del Penedès és una ciutat amb una gran riquesa d'expressions, amb la capacitat de conservar el seu patrimoni alhora que projecta les arts més innovadores. Destaca el gran capital dels cicles festius, amb la Festa Major com a màxima expressió.
Vilafranca és una societat creativa, amb equipaments i amb recursos. Vilafranca fa cultura,  Vilafranca Capital Cultural
  

  L'abril de l'any 1865 circula el primer tren per Vilafranca, unint Martorell amb Sant Vicenç de Calders. Aquest monogràfic publicat el mes de març de 2004 fa un rèpàs de l'evolució que des d'aquell any ha tingut el ferrocarril i la ciutat, a propòsit de la nova infraestructura.


 Decarrega't el butlletí en format pdf:

Pàgines 1 a 12
Pàgines 13 a 25
   
   
   
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 30/06/2017


Segueix-nos a :