Logotip de l'ajuntament

Servei d'Ocupació i Formació butlletí informatiu

Nº 60

La

La Fassina

Visita la nostra web

http://lafassina.vilafranca.cat

La Fassina
Av Catalunya, 22
08720 Vilafranca del Penedès
                        Oficina Municipal de Treball OMT
Pl Penedès, 4
08720 Vilafranca del Penedès
   
Horari: de dilluns a divendres
De 9 a 14 hores
Tel 93 817 19 95
c/e ocupacio@vilafranca.org
http://lafassina.vilafranca.cat
 Horari: de dilluns a divendres
De 9 a 13 hores
Tel 93 817 24 47
c/e omt@vilafranca.org 
http://lafassina.vilafranca.catTemes Destacats

text destacat

L'entrevista

Maria Dolors Pons. Gerent de Cal Pelegrí

text destacat

L'experiència

Carlos Tellez ens explica la seva participació al programa Aturats de Llarga Durada i el seu procés d’inserció laboral

Notícies

07/11/2013

La celebració de la castanyada organitzada pel Taller d’Ocupació L’Acollida 3 omple d’infants la plaça de Dr. Bonet

Els infants del Centre Obert van poder compartir amb altres nens i nenes del barri que es van afegir espontàniament, una jornada lúdica per promoure la integració mitjançant el joc.

21/10/2013

La Fassina col·labora amb el Rotary Club de Vilafranca en un programa de formació i treball per a joves a Alemanya

El programa es fa càrrec d’una part important dels costos i els participants rebran una retribució mensual una vegada iniciat el contracte laboral.

20/10/2013

Dues alumnes del programa SEFED Vilafranca es troben a Irlanda a través del programa Leonardo da Vinci

Es promociona l'experiència professional internacional de l'alumnat i millora el coneixement i l'ús d'un idioma estranger mitjançant la realització de pràctiques en empreses.

24/10/2013

El PQPI “La Forquilla” torna a encendre els fogons a la Fassina

Un total de 15 alumnes tenen l’oportunitat de participar en aquest programa, formant-se com a auxiliars d’hoteleria en les especialitats de cuina i serveis de restaurant i bar.

23/10/2013

El Pla de Transició al Treball (PTT) de Vilafranca inicia el curs 2013-14 ampliat amb una nova especialitat

El pla d’estudis del curs combina una formació professional del sector, amb aprenentatges de tipus més general.

16/10/2013

“Convida’t a créixer”, un nou cicle de xerrades–taller que pretén donar noves eines i estratègies a les persones en situació d’atur

Des de finals d’octubre fins finals de desembre, professionals experts en la matèria oferiran els seus consells, eines i noves mirades per a fer front a aquest nou marc laboral en el qual ens trobem actualment.

Jornada “Enoturisme i Cooperació Empresarial”
 
L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès a través dels serveis d’Ocupació i Formació i de Promoció Econòmica i en col·laboració amb Enotursime Penedès organitza la Jornada “Enoturisme i Cooperació” que se celebrarà l’Auditori el proper 18 de novembre, a partir de les 9 del matí.
 
La jornada s’adreça a totes les empreses del sector enoturístic i també a totes aquelles empreses que siguin potencials complements del sector, ja que l’objectiu de la jornada és afavorir la relació entre empreses per contribuir al coneixement, a  la cooperació i l’intercanvi de bones pràctiques. A la vegada també volem facilitar la relació amb empreses que puguin auxiliar i/o complementar el sector, facilitant economia d’escales.
 
La jornada està conformada per una conferència a càrrec de Carles Mera, “El llarg camí entre l’oferta i la demanda. El mercat del S.XXI” a la que seguirà un networking entre les empreses presents.
 
El networking és una metodologia que permet un format de trobada amb entrevistes curtes i bidireccionals entre tots els participants. En cada entrevista les empreses exposen de forma breu, clara i concisa què fan amb l’objectiu d’establir un primer contacte tot intercanviant informació.
 
Les inscripcions són gratuïtes però és imprescindible inscriure’s ja que l’aforament és limitat. Per motius organitzatius la inscripció s’ha de fer abans del dia 15 de novembre de 2013.
 
La jornada s’emmarca en el projecte “Agrupem i Avancem” finançat pel SOC i el FSE, un projecte que té per objectiu afavorir la cooperació entre el teixit empresarial del territori.
 
Informació de la jornada: enoturisme@vilafranca.org