Logotip de l'ajuntament

Butlletí Anem per feina! de l'Ajuntament Vilafranca del Penedès

Nº 81

15/07/2016

teulada

Visita la nostra web

http://ocupacio.vilafranca.cat/

Temes Destacats

text destacat

L'entrevista

Lluís Ferré. Gerent de l'empresa Vins i Caves Ferré i Catasús.

text destacat

L'experiència

Marta Dalmau, participant del projecte ADAPT Penedès-Ocupació a la Indústria Local. Sector Vitivinícola.

Notícies

04/07/2016

Es manté la inserció laboral en el tercer any d’Entrenament de Competències implementat al barri de l’Espirall

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Manel Montfort, valora molt positivament la tasca que s’està oferint en l’àmbit de la recerca de feina.

23/06/2016

El Club Patí Vilafranca impulsa la formació “La vida sobre vuit rodes; l’hoquei és divertit”

El Club Patí Vilafranca té el suport de les cooperatives d’inserció Entrem-hi i Mas Albornà, i l’Ajuntament de Vilafranca.

Bahia

21/06/2016

10 participants del programa de mesures actives de la Renda Mínima d’Inserció fan pràctiques no laborals en empreses de Vilafranca

En l’edició d’enguany, 8 empreses de Vilafranca del Penedès han col·laborat amb el programa, valorant molt positivament l’experiència i el treball realitzat entre aquestes i els participants.

21/06/2016

El PFI-Pla de Transició al Treball col·labora amb el Rebost Solidari de Vilafranca

L'alumnat ha dut a terme tasques d’atenció al públic, classificació d’aliments, control d’estocs, operacions de caixa i venda de productes.

NOTES INFORMATIVES


* Una delegació de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, encapçalada pel Cap del Servei de Societat del Coneixement, Ricard Faura, visita el Punt TIC Vilafranca Virtual del Servei d'Ocupació i Formació. 12 de juliol de 2016.* Acte de cloenda del Programa de Formació i Inserció - Pla de Transició al Treball de les especialitats d’auxiliar de vivers i jardins, auxiliar de fabricació mecànica i instal·lacions electrotècniques i auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic. L’acte va estar presidit pel Coordinador Territorial d’Ensenyaments Professionals del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Jordi Granel. 29 de juny de 2016.* L'Ajuntament de Vilafranca contracta 10 joves del programa La Casa d'Oficis - De la Terra 5 durant 6 mesos. Els joves han estat formats durant 6 mesos en l'especialitat d'agricultura ecològica i jardineria. 30 de juny de 2016.* Acte de cloenda del Programa de Formació i Inserció "La Forquilla" 2015-2016. La Fassina, 20 de juliol de 2016, a les 10:00 h. * Acte de cloenda del projecte ADAPT- Penedès. La Fassina, 27 de juliol de 2016, a les 18:00 h.* Oferta Laboral Selecció de Coodinador/a Pedagògic/a per l'Escola d'Enoturisme de Catalunya. Presentació de candidatures fins al 5 d'agost de 2016. http://escolaenoturisme.vilafranca.cat
EL CLUB DE LA FEINA ROMANDRÀ TANCAT DEL 9 AL 16 D'AGOST
EL SERVEI D'OCUPACIÓ I FORMACIÓ ROMANDRÀ TANCAT A LES TARDES DEL 16 D'AGOST AL 2 DE SETEMBRE