Visites guiades

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici > Sobre la ciutat > El Turisme > Visites guiades

Visites guiades

Índex

 

Cementiri de Vilafranca

El Cementiri Municipal de Vilafranca del Penedès és d'una gran bellesa, es va construir en un solar que ocupava l'antic convent dels caputxins.
Com a part del nostre patrimoni arquitectònic, el cementiri de Vilafranca recupera ara tot el seu valor cultural i ens invita a recórrer els seus carrers, tot recordant un dels pocs signes col·lectius de record dels difunts a la nostra societat. 

* preu de la visita:4 €

Més informació

 

Campanar de Santa Maria


L'església de Sant Maria es va començar a construir l'any 1285 al lloc on hi havia hagut una primitiva capella, documentada al segle X. 

La visita

Unes escales de cargol porten als visitants a l'espai més gran del campanar, on són rebuts per l'àngel penell original. Es visiten les diferents plantes del campanar i un a dalt, el visitant podrà albirar una de les millors panoràmiques de Vilafranca i comarca

Visites de posta de sol:
Tots els dissabtes dels mesos de juny, juliol, agost i setembre. Consultar dates a l'Oficina de Turisme
Visites concertades: 
Durant tot l'any 

Més informació

* Preu de la visita: 5€

 

Vinseum. Museu de les Cultures del Vi de Catalunya

VinseumSituat en el barri gòtic de Vilafranca, es troba el Vinseum. Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, envoltat de places, palaus i esglésies. 
VINSEUM ofereix als visitants una experiència adreçada a tots els sentits, que convoca tots els seus records i sensacions al voltant del vi, que convida a qüestionar sobre el món que ens envolta, amb un mètode narratiu, apassionant, divertit i amb una posada en escena molt espectacular.

Més informació


 

Casa de la Festa Major

Ara no cal esperar l'agost per gaudir de la màgia i del misteri de la Festa Major de Vilafranca. La Casa de la Festa Major, un espai singular que acull el ric folklore de la Festa Major vilafranquina. 


Visites concertades: Durant tot l'any.
Més informació

    MÓN CASTELLER (Taller de castells) 

El món casteller sedueix per les seves pròpies característiques: espectacularitat, emoció, reptes nous, superació personal, creativitat, competitivitat, treball en equip, lideratge,... 

Aquesta activitat també es pot fer on el client desitgi.

Activitat concertada: Durant tot l'any 
Més informació


© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/02/2014


Segueix-nos a :