Agenda

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Agenda > Detall de l'acte

Agenda

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
 

Maika Makovski + Brossa Quartet de Corda ( Espectacles )

Imatge de l'agenda

Descripció

La veu elegant, dúctil i la presència escènica de Maika Makovski us emocionarà. I el directe, amb els Brossa, us farà xalar!

Amb Chinook Wind inicia una associació inèdita amb els Brossa Quartet de Corda i acompanyada també de la trompa de Pau Valls i la bateria de Pep Mula el concert en directe resulta espectacular, amb una força i energia que trenca barreres.

 

Dates i lloc

Proper acte: 21/05/2017 de 19:00h a 20:20h
Auditori Municipal de Vilafranca
AV. Catalunya, de, 015

Horari

A les 19 hores

Organització i contacte

Regidoria de Cultura. Ajuntament de Vilafranca

Observacions

Gènere Música

Venda d'entardes anticipades:

Per internet
Sense recàrrecs ni comissions!

Presencialment: Tots els dijous no festius al Teatre Cal Bolet de 18 a 20 hores 

Veu i guitarra Maika Makovski 
Quartet Brossa
Violí, mandolina i veus: Aleix Puig
Violí: Pere Bartolomé
Viola: Imma Lluch
Violoncel: Marçal Ayats
Trompa: Pau Valls
Bateria: Pep Mula

Més informació

Web
Video

La compositora, guitarrista, pianista,cantant, actriu i artista multidisciplinar Maika Makovski és una mallorquina d’arrels macedònies i andaluses. Va començar a escriure cançons i actuar en directe des de molt jove i després de viatjar per diversos països es va establir a Barcelona on va gravar el seu primer àlbum “Kradiaw” (2005).
El seu afany de coneixement la va portar a Nova York on va madurar a l’escena alternativa fins a donar forma a “Kraj so Koferot (2007). Però no va ser fins “Maika Makovski” (2010) quan les seves cançons van obtenir difusió internacional gràcies a la producció de John Parish, estret col·laborador de PJ Harvey.
Els seus següents àlbums van ser “Desaparecer” -banda sonora d’un espectacle teatral de Calixto Bieito- i “Thank You For The Boots”, sempre amb cançons en anglès encara que passant de les atmosferes denses i ombrívoles a formes més lluminoses.
A l’Auditori de Vilafranca, Makovksi ens presentarà Chinook Wind (Warner, 2016), el seu nou treball. Una producció molt nua, crua, on predominen els arranjaments de corda i metalls que abriguen la seva veu, intepretant cançons que va compondre a la tornada del viatge a Macedònia.
Els seus múltiples viatges i residències a diferents països, la seva capacitat intuïtiva i exuberant personalitat i les associacions amb diferents branques de l’art li permeten crear obres complexes i autèntiques, capaces d’emocionar amb l’imponent poder de les seves cançons, l’única i veritable clau per comprendre la puixança de la seva feina.

Situació
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 17/05/2017


Segueix-nos a :