Agenda

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Agenda > Detall de l'acte

Agenda

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
 

Taller d'Iniciació al Hip - Hop

Descripció

Serà un taller virtual d’iniciació al Hip-Hop que consta de 6 sessions, impartides per una professional experta en aquesta disciplina de ball. 

El taller estarà conduit per la professora i hi haurà la monitora del Programa Joves Actius per qualsevol incidència o aclariment.

Està dirigit i obert a joves d’entre 13 i 17 anys, preferentment amb problemes de salut mental. Cal que tinguin un min. d’autonomia per poder seguir les indicacions on-line de la tallerista.

Es recomana fer la sessió amb roba còmode i sabatilles d’esport.

Cada un dels participants podrà connectar-se, des de casa seva, 10’ abans de la sessió per la Plataforma Jitsi. Us donarem el link per correu electrònic un cop us hagueu inscrit i sempre 1/2h abans. Només es tindran les càmeres i micròfons connectats quan ho indiqui els professionals.

Dates i lloc

Proper acte: 22/06/2020 17:30h Fi: 27/07/2020 18:00h

Horari

De 17:30 a 18:30 h

Organització i contacte

El Turó. Salut Mental

Observacions

Un cop tinguem els inscrits al taller, ens posarem en contacte amb vosaltres a través del correu electrònic per passar-vos el full de consentiment i autoritzacions que caldrà que signeu participants i tutors legals. L’entitat es reserva el dret de convocar i fer una entrevista per conèixer la situació dels joves abans de confirmar la inscripció. Per aclarir qualsevol dubte podeu dirigir-vos al mail: turo.salutmental@gmail.com

Horari: Dilluns de 17.30h a 18.30h. El curs serà del 22 de Juny fins el 27 de Juliol. (Podria haver algun dia que s’hagi de canviar però us seran comunicats amb antelació)
Preu: Gratuït
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 16/06/2020


Segueix-nos a :