Directori

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Directori > Accés per tema > Detall

Directori

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Centre Àgora

null

Adreça

Acces adaptat Accés adaptat

Pl. Àgora, de L', 001
08720 Vilafranca del Penedès

Contacte

Telèfon 93 817 11 69
e-mail agora@vilafranca.org
Fax 93 817 19 79
Web www.vilafranca.org/agora

Horari

De dilluns a divendres
De dilluns a dijous de 8h a 19h; divendres de 8h a 15h.

Descripció

El Centre Àgora és la seu del Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca i té com a principals línies de treball la creació de nova activitat econòmica i la millora de la competitivitat de les empreses del territori.
Com a hotel d’entitats, al Centre Àgora hi tenen la seva seu: el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Penedès, la Unió Vinícola del Penedès (UVIPE), l’Acadèmia Tastavins Sant Humbert, l’Associació Catalana d’Enòlegs (ACE), l’Associació de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC).

Serveis que ofereix:

Informació i assessorament per crear una empresa. El Centre Àgora posa a disposició de les persones emprenedores diferents professionals del món de l'empresa, per ajudar a fer realitat el seu projecte empresarial. Elaboració d’un pla d’empresa, informació sobre ajuts i subvencions, assessorament jurídic, fiscal i de màrqueting són, entre d’altres, els serveis que s’ofereixen.
El Centre Àgora és Entitat Acreditada del Servei d'Autoempresa, pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, per oferir el servei de suport de la Xarxa Autoempresa.
Formació en gestió empresarial i habilitats directives. El Centre Àgora organitza, per a emprenedors i empresaris, activitats formatives pensades per facilitar els instruments necessaris per a aprendre a gestionar un negoci. La innovació empresarial, la fiscalitat de l’empresa, la capacitat de negociació, el lideratge, el treball en equip, la gestió del temps... són alguns exemples de les temàtiques tractades en les sessions de formació.
Aquestes activitats es presenten en diferents formats: sessions presencials a l'aula, sopars tertúlia, activitats de formació vivencial (outdoor), etc.
Lloguer de naus i despatxos per instal·lar noves empreses. Centre Àgora posa a disposició de les empreses i de les entitats 2.700 m² d'instal·lacions:
- Per a les empreses de nova creació, compta amb naus industrials i despatxos, en règim de lloguer, per desenvolupar-hi l'activitat empresarial durant els primers 5 anys de vida.
- Per a entitats i empreses, disposa de sales de reunions, sales de formació, sala d'actes i una sala de tast. Aquests espais es lloguen per a activitats puntuals.
Escola d’emprenedors. És un espai, uns serveis i unes activitats: una combinació de metodologies i maneres per ensenyar a emprendre i per reconèixer les aptituds emprenedores dels seus participants.
Com a espai físic de l'Escola, s'ha adequat al Centre Àgora una sala equipada informàticament i amb connexió a internet, una taula de reunions i una biblioteca especialitzada.
Com a serveis principals, l'Escola compta amb l'assistència a l'emprenedor, mitjançant l'assessorament i la formació, per crear i consolidar l'empresa.
Per participar en cadascuna de les activitats, s'atorga a l'alumne un nombre determinat de crèdits. L'aptitud empresarial de l'emprenedor es reconeix amb l'atorgament d'un títol un cop adquirits vint crèdits. L'acumulació de crèdits serveix a l'alumne per obtenir avantatges diversos.
Altres serveis en funció del programa o acció que es desenvolupi.

Més informació

Qui hi pot accedir:

Al servei de suport a la creació i consolidació d’empreses: empreses i persones amb una idea de negoci o amb un projecte empresarial.
Als altres programes de promoció econòmica: empreses, entitats i ciutadans en general, en funció del programa o acció que es desenvolupi.

Situació


Fitxes relacionades

Imatges

null

Temes relacionats

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 10/10/2014


Segueix-nos a :