Directori

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Directori > Accés per tema > Detall

Directori

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet

null

Adreça

Acces adaptat Accés adaptat

Pl. Penedès, Del, 004
08720 Vilafranca del Penedès

Contacte

Telèfon 93 817 37 93
e-mail escolademusica@vilafranca.cat
Fax 93 817 37 93
Web escolademusica.vilafranca.cat

Horari

Dilluns i Dimecres
de 10 a 12h

De dilluns a divendres
de 17 a 20 h

Descripció

L'E.M.M. M. Dolors Calvet és una escola municipal, subvencionada pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, en la franja de 4 a 18 anys. Ofereix ensenyaments no reglats, però també dóna opció a la via de la professionalització a aquells que ho desitgin. És escola autoritzada pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i membre actiu de l'ACEM (Associació Catalana d'Escoles de Música).
L’objectiu més important del centre és inspirar en els seus alumnes, tant petits com grans, l’amor per la música i la necessitat de relacionar-s’hi al llarg de la vida, ja sigui com a oient, com a intèrpret o com a participant en un esdeveniment musical. L’escola vol oferir a Vilafranca i comarca un projecte engrescador, proper als ciutadans, que cobreixi les seves necessitats educatives musicals.

Qui hi pot accedir:
Persones a partir de 3 anys.
Cal preinscriure's durant el mes d'abril.
La matrícula es formalitza a finals de juny, principis de juliol. Al mes de setembre es torna a obrir per a omplir les places vacants.

Més informació

La seva oferta educativa s'estructura en tres cicles, cadascun dels quals proposa uns aprenentatges propis que l'identifiquen, garantint, al final del recorregut, que l'alumnat assolirà les competències i els objectius pedagògics previstos. A més també dóna cabuda a aquelles persones que sense una formació musical prèvia vulguin incorporar-se a l'escola.
La formació musical que ofereix és fonamentalment pràctica i integra totes les competències necessàries per a interpretar música en una agrupació vocal i/o instrumental. Aquestes agrupacions són la font principal de motivació per a l'alumnat i permeten dur a terme la funció socialitzadora de l'aprenentatge musical.
La gran varietat d'agrupacions instrumentals de l'escola permet la pràctica musical de diferents estils que inclouen la música clàssica, antiga, tradicional i moderna. L'escola organitza i potencia un gran nombre de concerts d'alumnes al llarg del curs escolar, en diferents formats i escenaris, sempre oberts al públic i sovint interrelacionant-se amb altres entitats o activitats de la vila.
La interpretació en públic és el fi últim del fet musical. Element motivador i d’autosuperació, dóna sentit a l’estudi dels repertoris, completa la dimensió artística i emocional dels ensenyaments musicals, enforteix el sentiment de grup, potencia l’autoconeixement, l’expressió, la capacitat de comunicació i la disciplina.

PLA D'ESTUDIS

Situació


Fitxes relacionades

Imatges

nullnullnullnull

Temes relacionats

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 01/04/2016


Segueix-nos a :