Directori

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Directori > Accés per tema > Detall

Directori

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Servei de Compres

Servei de Compres

Adreça

Acces adaptat Accés adaptat

C/ Santa Maria, de, 002
08720 Vilafranca del Penedès

Contacte

Telèfon 93 892 03 58
e-mail compres@vilafranca.org
Fax 93 892 04 46

Horari

De dilluns a divendres
De 9 a 14 h.

Descripció

La principal funció del Servei de Compres és fer la gestió de la contractació dels subministraments de productes i prestacions de serveis demanats per la resta de serveis de l’Ajuntament.
Aquesta gestió parteix de l’especificació tècnica, a partir de la qual el servei de compres defineix els possibles proveïdors, demana diverses ofertes, les rep, les analitza conjuntament amb la part interessada, decideix l’oferta més avantatjosa i confecciona la comanda o contracte. Posteriorment, el servei interessat és l’encarregat de fer el seguiment del subministrament i de la comprovació dels béns o serveis rebuts d’acord amb la comanda o contracte.
L’objectiu del Servei de Compres és trobar en el mercat les ofertes més favorables i treure la màxima rendibilitat al pressupost general de l’Ajuntament.

Més informació

Qui hi pot accedir:

Si bé el servei de compres presta el servei de la gestió de compres als departaments interns de l’Ajuntament, per fer possible aquesta gestió són necessaris els proveïdors.
Qualsevol proveïdor pot presentar el seus serveis a l’Ajuntament. En primer lloc, haurà d’oferir els seus productes i/o serveis per mitjà del correu electrònic. Posteriorment, en funció de les necessitats, el Servei de Compres es posarà en contacte amb el proveïdor per a les gestions oportunes.

Situació


Fitxes relacionades

Temes relacionats

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 05/05/2010


Segueix-nos a :