Directori

Mapa Web

Índex Alfabètic

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Directori > Accés per tema > Detall

Directori

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Vilafranca Virtual

Adreça

Acces adaptat Accés adaptat

AV. Catalunya, de, 022
08720 Vilafranca del Penedès

Contacte

e-mail vilafrancavirtual@vilafranca.org
Web http://lafassina.vilafranca.cat

Descripció

L’objectiu d’aquest centre és facilitar la incorporació de Vilafranca a la societat de la informació i el coneixement, tot aprofitant el seu potencial de creixement i d'integració, mitjançant un seguit d’accions i serveis formatius, divulgativus, etc. per tal d’incidir en la millora de la qualitat de vida de les persones i en el desenvolupament sostenible de la ciutat.

Espais:
4 Aules TIC (40 ordinadors).
Punt de Suport de la Universitat Oberta de Catalunya.
Seu de Tribuna Oberta Vilafranca.

Més informació

Serveis que ofereix:

Formació TIC. Per a facilitar l'aprenentatge de la informàtica i l'ús d'Internet mitjançant la realització de cursos estructurats en diferents blocs temàtics i l'espai PracTIC@ basat en l'autoaprenentatge assistit.

Xarxa local de punts d’accés lliure i gratuït a Internet. Hi ha 13 punts, distribuïts per tota la ciutat.

Institut d'Aprenentatge Productiu Rodolf Llorens i Jordana (IDAP). Per promoure i aplicar una alternativa eficaç a l'ensenyament tradicional a través d'una formació personalitzada i pràctica amb estades en empreses.

Implantació del model Ciutat com a Escola en el marc de diferents programes formatius en l'àmbit de l'educació secundaria obligatòria (Aules MAP) i la formació continuada de joves i adults. www.idap.vilafrancavirtual.org

Punt de Suport de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Informació i serveis per als/les estudiants de la UOC a la nostra comarca.

Vilafranca Webschool. Programa virtual per a la pràctica de la llengua anglesa que s’ofereix conjuntament amb les empreses Webschool i Serveis Lingüístics Penedès.

Participació en xarxes nacionals i internacionals per a la recerca i la promoció en l’àmbit de les TIC (Punt TIC, Localret, etc.) i per a la innovació educativa (INEPS, Xarxa de Ciutats Educadores, etc.)

Situació


Temes relacionats

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 08/04/14


Segueix-nos a :