Directori

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Directori > Accés per tema > Detall

Directori

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Roba Amiga

Adreça

C/ Sant Pere, de, 046
08720 Vilafranca del Penedès

Contacte

Telèfon 974 755 779

Horari

dl a dv
10h a 13.30 i de 17h a 20.30h

ds
10h a 14h

Descripció

Aquesta botiga, de roba, mobles i articles de la llar, la posem en marxa des de les cooperatives Nou Set-empresa d'inserció i Nou Verd-Centre Especial de Treball, amb l'objectiu d'ampliar les nostres activitats de serveis, generant fins a 4 llocs de treball nous, 3 d'ells de persones derivades pels serveis socials i de foment de la ocupació (CRIT) de Vilafranca del Penedès.

Aquest projecte incorpora 3 impactes de responsabilitat social:

- l'impacte laboral que suposa la inserció laboral de col·lectius en especials dificultats

- l'impacte mediambiental, derivat de la recuperació i reutilització de productes en bon estat, que es posen a disposició dels ciutadans a preus molt econòmics

- l'impacte de dinamització social i comunitària, que es vol promoure obrint els amplis espais de la botiga per a la realització d'actes de petit format per entitats i associacions socials, cíviques i culturals de la comarca.

La botiga, formarà part del projecte d'abast català "ROBA AMIGA", en el que participen 12 empreses d'inserció catalanes, que gestionen més de 1.000 contenidors de recollida de roba (implantats a Vilafranca fa uns pocs mesos) i 15 botigues "Roba Amiga" on es venen els millors articles recollits, en perfecte estat i a uns preus molt econòmics. La venda d'aquests articles fa del projecte una iniciativa sostenible econòmicament.

Aquesta iniciativa la promou en el seu inici, ara farà quasi 1 any, l'Associació Entrem-hi qui facilita l'enllaç entre la Fundació Formació i treball de Caritas Barcelona i l'Ajuntament de Vilafranca per tal d'implementar la col.locació dels contenidors de recollida de roba (els taronges) a la vila. Posteriorment promou l'enllaç amb Nou Set sccl per estudiar l'apertura d'una botiga "Roba Amiga", sota el format de Franquícia Social. Amb la posada en marxa de la botiga esta previst signar un ampli acord de col.laboració amb l'Associació de comerciants "Centre Vila" que ens ajudarà a promoure-la i a cercar complicitats amb la resta de comerços de la ciutat.

Situació


Temes relacionats

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 27/10/2015


Segueix-nos a :