On anar a votar

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >Eleccions > Eleccions del 21 de desembre > On anar a votar

Eleccions del 21 de desembre

On anar a votar

Els camps marcats amb (*) són obligatoris
Dades personals

Entra el número de DNI tot junt, sense punts i amb la lletra assignada.

Per exemple: 12345678a

Les llistes del cens electoral que ha de regir en les properes eleccions al Parlament de Catalunya, que se celebraran el dijous dia 21 de desembre de 2017, es troben ja disponibles. El cens es va tancar el dia 1 d’agost de 2017; per tant, totes les altes, baixes i canvis fets a partir d’agost de 2017 no es reflecteixen en el cens.

D'acord amb l'article 39.2 de la Llei orgànica del règim electoral general vigent, l'Ajuntament posa a disposició de les persones interessades un servei de consulta sobre la seva inclusió en el cens, però no és permesa la realització de consultes generals de les llistes del cens. Podeu fer la vostra consulta personalitzada entrant en la casella de més amunt el vostre núm. de DNI complet.

Aquest mecanisme dona informació del districte, secció, mesa, nom del col·legi i adreça on la persona pot exercir el dret de vot. Comproveu el local on us correspon votar, ja que s’han produït alguns canvis respecte d’anteriors processos electorals. Concretament, canvia el lloc de votació de les persones que fins ara votaven a la Llar d’Infants l’Enxaneta (plaça Fèlix Mestre), escola Baltà Elias (carrer Francesc de Paula Bové), Llar d’Infants Lola Anglada (carrer Amàlia Soler, cantonada carrer de Moja), Ateneu Municipal (plaça Penedès) i escola Cristòfor Mestre (carrer J. V. Foix).

Aquests canvis tenen vocació d’una certa estabilitat en el temps, i responen a la voluntat que els processos electorals, tinguin lloc en festiu o no, no causin interferències ni trastorns en els centres educatius. Per això s’han eliminat com a centres de votacions els edificis que són escoles o llars d’infants, en tots els casos en què era possible.

La inclusió en les llistes del cens és un requisit indispensable per a poder exercir el dret de vot en les eleccions al Parlament de Catalunya del dia 21 de desembre, per la qual cosa és recomanable que es faci la consulta. S'aconsella especialment que facin la consulta sobre la seva inclusió en el cens les persones que s'hagin empadronat a Vilafranca, o que hagin modificat les dades de la seva inscripció en el padró, durant aquest any 2017.

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358


Segueix-nos a :