Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
21/07/2010

Nou taller de corporis de la Festa Major

Taller de corporis Imatge de l'anterior taller de corporis convocat a l'Escorxador pels Administradors.

Divendres a partir de les 17 hores a l'Escorxador es farà un nou taller de corporis, al que hi pot participar tothom qui vulgui.

L'estudi gràfic Ladyssenyadora i els administradors de la Festa Major 2010 de Vilafranca volen agrair l'ajuda de totes aquelles persones que van participar fa dues setmanes al taller de construcció de corporis, els quals serviran per engalanar la vila durant els dies de Festa Major.  De cara a aquest cap de setmana es torna a fer una nova convocatòria. Divendres a partir de les 17 hores a l'Escorxador es farà un nou taller de corporis, al que hi pot participar tothom qui vulgui. El material per confeccionar els corporis ha estat cedit per Pintures Jané.
De moment, totes aquestes peces que s'estan construint a partir de materials reciclats són blanques, ja que la idea és cedir-los a diferents col·lectius de la vila perquè hi puguin fer les seves intervencions plàstiques. Poc abans del dia 29 d'agost els 10 paquets de corporis (una cinquantena de peces en total) apareixeran en algun punt concret de la vila, i serà l'únic moment que es podran veure tots junts. Durant els cinc dies de la Festa estaran repartits per diferents punts, engalanant la ciutat.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 21/07/2010


Segueix-nos a :