Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
19/05/2010

Aquest diumenge l’Auditori Municipal presenta el concert Antologia de la Sarsuela amb direcció d’Helena Bayo amb la sala plena a vessar

Helena Bayo

L'antologia de la sarsuela, dirigida per Helena Bayo, comptarà amb la participació de tres corals vilafranquines.

Aquest concert que ha estat programat en col·laboració amb la regidoria de la Gent Gran comptarà amb la participació de la Societat Coral El Penedès “El Coro”, la Coral Tercera Primavera i la Coral del Casal d'Avis de Caixa Penedès del Tívoli.
Aquest diumenge continua la programació professional de música de l'Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès amb una antologia de la sarsuela dirigida per Helena Bayo i amb la participació de tres corals vilafranquines. El concert comptarà amb tres solistes de reconegut prestigi que seran acompanyats de Juli Rodríguez al piano.
Un cop iniciada la programació professional de música a l'Auditori el Patronat del Teatre Cal Bolet es proposa anar ampliant els tipus de música que s'oferten i diversificar els gèneres musicals. La sarsuela n'és un d'ells. Paral·lelament a aquesta idea, la regidoria de la Gent Gran proposa la programació d'aquest gènere per la Festa de la Gent Gran. I així comença un projecte molt engrescador que culminarà aquest diumenge 23 de maig a l'Auditori Municipal.
El concert “Antologia de la Sarsuela” estarà dirigit per Helena Bayo. Titulada superior de Piano, de Música de Cambra i de Teoria de la Música al Conservatori Superior de Música del Liceu, ha dirigit òpera i sarsuela arreu de l'Estat.
El baríton Joan Ramos, la soprano Ruth Nadal i el tenor Gabriel Blanco amb Juli Rodríguez al piano seran acompanyats per tres corals de gent gran de Vilafranca: la Societat Coral El Penedès “El Coro”, la Coral Tercera Primavera i la Coral del Casal d'Avis de Caixa Penedès del Tívoli. Totes elles van començar a treballar en el repertori des del mes de febrer i el resultat d'aquest treball es veurà en aquest concert. 

Un espectacle professional amb la participació de corals locals. Un concert participatiu.
Fragments de reconegudes obres com Doña Francisquita, Luisa Fernanda, La Tabernera del Puerto o la sarsuela catalana Cançó d'amor i de Guerra ens acostaran aquest gènere tan popular. 

Més informació
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 19/05/2010


Segueix-nos a :