Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
07/07/2010

Els vilafranquins majors de 18 anys podran tornar a optar a ser convidats al balcó de l’Ajuntament els dies de Festa Major

Per festa major et convidem al balcó Pere Regull, acompanyat de les regidores Dolors Rius i Emília Torres, anunciant la convocatòria del sorteig en roda de premsa.

Per segon any consecutiu es farà un sorteig entre les persones que hi vulguin optar omplint una butlleta.

L'alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat per les regidores M. Dolors Rius i Emília Torres, ha anunciat que per segon any consecutiu es farà un sorteig entre les persones que ho sol·licitin per optar a ser al balcó de l'Ajuntament els dies 29, 30 i 31 d'agost per la Festa Major. Regull ha explicat que l'equip de govern vol que l'Ajuntament continuï sent obert a tots els vilafranquins i vilafranquines i així s'ha previst convidar tres persones diferents els dies 29, 30 i 31 d'agost perquè acompanyin el consistori i la resta de convidats de l'Ajuntament a presenciar des del balcó la mostra folklòrica i l'exhibició castellera a la plaça de la Vila. Aquestes nou persones en total sortiran d'un sorteig que es farà pocs dies abans de la Festa Major entre aquelles persones que hagin emplenat una butlleta amb les seves dades que es podrà trobar a partir del proper dilluns dia 12 de juliol els matins a l'Oficina de Turisme, situada a la planta baixa de la Casa de la Vila, i a les tardes al vestíbul de l'Ajuntament.
Serà requisit indispensable per poder omplir la butlleta de participació que no s'hagi estat mai regidor/a, ni administrador/a de la Festa Major, ni pregoner/a ni convidat/da al balcó en anys anteriors. Hi podran optar totes aquelles persones empadronades a Vilafranca que siguin majors d'edat (18 anys) a partir del dia 29 d'agost d'enguany, només es podrà omplir una única butlleta per persona, que haurà de tenir totes les dades emplenades, i dipositar-la a l'urna que estarà situada a l'Oficina de Turisme i al vestíbul de l'Ajuntament.
D'altra banda, l'alcalde ha anunciat que, per retallar despeses prescindibles, tampoc no es farà el dinar de Festa Major que l'Ajuntament oferia als convidats i les seves parelles un cop finalitzada l'actuació castellera del dia 30 d'agost i a la qual assistien l'alcalde i regidors i regidores amb les parelles respectives.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 10/08/2010


Segueix-nos a :