Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
12/05/2009

El 25 de maig s’obren les preinscripcions per participar a la Festa Major dels Petits que enguany ofereix 343 places

 (c) Toni Galitó    Imatge de la Festa Major dels Petits de 2008.

Amb l’objectiu de millorar el sistema d’inscripcions i gestionar les cues que es produeixen, enguany s’han introduït diverses novetats. La més important és que hi haurà un període de preinscripció, pas previ imprescindible per formalitzar la inscripció.

Els Administradors de la Festa Major del 2009, el Servei de Cultura de l'Ajuntament i la renovada Comissió de la Festa Major dels Petits han posat en marxa les inscripcions per participar a la Festa Major dels Petits,que enguany ofereix 343 places a banda dels Falcons, els Xicots i Castellers de Vilafranca, així com els tabals dels Diables, que tenen places il·limitades.
Amb l'objectiu de millorar el sistema d'inscripcions i gestionar les cues que es produeixen, enguany s'han introduït diverses novetats:
- Període de preinscripció, de manera que per inscriure un infant a la Festa Major dels Petits serà imprescindible fer aquest pas previ. Serà del 25 de maig al 5 de juny. Per a fer la preinscripció s'haurà de lliurar la butlleta de preinscripció omplerta i signada pel pare/mare/tutor/tutora de l'infant al Servei de Cultura de l'Ajuntament, de dilluns a divendres de 9h a 14h i de 17h a 21h.
- Sorteig públic de les lletres a partir de les quals es començaran a fer les inscripcions. Es farà el dimarts 9 de juny, a les 20 h, a la Sala d'Actes de l'Escorxador. D'acord amb el resultat, es farà una taula d'horaris d'inscripció seguint un ordre alfabètic, una informació que es publicarà als mitjans de comunicació entre el 10 i el 16 de juny.
- Les inscripcions. Tindran lloc el divendres 19 i el dissabte 20 de juny, en els horaris que s'elaboraran a partir del resultat del sorteig i la previsió del nombre de persones que es poden atendre en cada franja horària. Els pares/mares/turors/tutores hauran de portar omplertes i signades les butlletes d'inscripció indicant el ball en què es desitja ballar. En cas que el ball que s'ha escollit estigui ple, se n'oferirà un altre en el mateix moment de la inscripció. Per a fer la inscripció serà imprescindible haver fet la preinscripció. Tant en la preinscripció com a la inscripció només es podrà portar una butlleta per infant llevat dels casos en què aquests siguin germans.
Els Administradors de la Festa Major 2009 presentaran les butlletes d'inscripció en el marc de les Fires de Maig, a l´estand que disposaran durant la celebració del certamen. La setmana del 18 al 22 de maig les butlletes es faran arribar a tots els centres escolars de la vila i també es podran trobar a l'Ajuntament de Vilafranca, a l'Escorxador i a la biblioteca Torras i Bages.

Requisits
Per participar a la Festa Major dels Petits serà imprescindible cenyir-se als mínims d'edat i barems físics establerts en aquesta graella que trobareu també a les butlletes i no es podrà faltar a més de quatre assaigs.
Aquesta graella inclou les edats mínimes i màximes per participar a cada ball, el nombre de places que s'ofereixen i el nombre d'assaigs que es fan. Aquests criteris vénen determinats pels membres de cadascun dels balls de la Festa Major que té representació a la Festa Major dels Petits i que de forma voluntària organitzen els assaigs dels petits durant els mesos de juliol i agost. 
Per a més informació us podeu adreçar al Servei de Cultura de l'Ajuntament, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 17 a 21 h o bé trucar dins els mateixos horaris al telèfon 93 890 04 59 o escriure un correu electrònic a l'adreça cultura@vilafranca.org

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 15/05/2009


Segueix-nos a :