Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
29/10/2009

Vilafranca participa als Open days, la setmana europea de les ciutats i les regions

Open days

Vilafranca del Penedès va ser present aquest dimarts 27 d’octubre en la jornada 'La participació dels governs locals en xarxes europees-El valor afegit pels territoris'.

Vilafranca del Penedès va ser present aquest dimarts 27 d'octubre en la jornada La participació dels governs locals en xarxes europees-El valor afegit pels territoris, organitzada per la Diputació de Barcelona en el marc dels Open Days, la setmana europea de les ciutats i les regions.
Aprofundir sobre com i per què treballar en xarxa pot esdevenir un clar avantatge en l'actual context econòmic i quin rol poden jugar les xarxes per enfortir la Cohesió Territorial van ser els eixos de la jornada, en el transcurs de la qual la regidora de Relacions Internacionals i Cooperació, Emília Torres va explicar l'experiència de Vilafranca en el lideratge de la xarxa de ciutats europees del vi (RECEVIN).
Des de Vilafranca, Emília Torres va subratllar que les xarxes europees, i concretament RECEVIN, són necessàries tant pels membres de les xarxes (en aquest cas les ciutats), com per consolidar la realitat del projecte europeu. Formar part d'una xarxa significa treballar en dues direccions atès que si bé l'objectiu prioritari com a ciutats és la recerca de sinergies, per en última instància afavorir la qualitat de vida dels ciutadans, no es pot menystenir que una de les conseqüències més importants és la construcció europea.
A la jornada, també hi van participar representants dels ajuntaments de Terrassa i Manresa i de la Diputació de Barcelona.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 29/10/2009


Segueix-nos a :