Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
15/10/2009

Un detingut per una falta de furt

La Policia Local de Vilafranca va detenir aquest dimecres un individu per la presumpta comissió d’una falta de furt a l’interior de diferents establiments públics.

Els fets van produir-se a última hora del vespre quan dos agents adscrits a l'Àrea de Policia de Barri van ser informats que s'acabava de produir una sèrie de furts en establiments del Centre de la Vila.
Els agents van comunicar la incidència a la Sala de Coordinació Operativa i van comunicar la descripció física del presumpte autor que va ser facilitada pels propietaris dels establiments afectats. Així mateix, van sol·licitar el suport d'una altra unitat policial per fer una recerca per les rodalies. Als pocs minuts una patrulla va localitzar, prop del lloc dels fets, un individu que corresponia completament amb la descripció facilitada i que portava al damunt diverses peces de roba que encara tenien col·locats els dispositius anti-robatori.
Davant dels fets, que podrien ser constitutius d'una falta de furt, els agents van practicar la seva detenció, i el van traslladar a les dependències de la Policia Local on es van instruir les corresponents diligències. La persona detinguda té 35 anys, no té domicili conegut i respon a les inicials Z.K.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 15/10/2009


Segueix-nos a :