Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
20/05/2010

L’exposició “reCursos per emportar” s’inaugura aquest divendres a la Sala dels Trinitaris

reCursos per emportar

reCursos per emportar pretén acostar les tècniques i procediments d'oficis artístics al públic en general mitjançant tallers i monogràfics que es desenvolupen a domicili.

L'exposició reCursos per emportar, s'inaugura aquest divendres 21 de maig, a les 8 del vespre, a la Sala dels Trinitaris. És una mostra dels treballs realitzats pels alumnes que han participat al programa reCursos per emportar promogut per l'Escola Municipal d'Art Arsenal.
reCursos per emportar pretén acostar les tècniques i procediments d'oficis artístics al públic en general mitjançant tallers i monogràfics que es desenvolupen a domicili. L'exposició és una mostra de totes les activitats realitzades durant el curs 2009-2010, per alumnes d'escoles, instituts, casals d'avis i altres entitats. Els participants han treballat amb els materials i tècniques que utilitzen els professionals del dibuix, la pintura, la ceràmica i la joieria.
Es tracta d'un tast, una presa de contacte. El fruit d'aquesta excitant experiència dóna pas a una nova mostra d'aquests artistes.
El Servei de Cultura de l'Ajuntament posa a disposició de tots els púbics la visita comentada a l'exposició el dissabte 29 de maig, a les 7 de tarda. Per realitzar visites escolars cal concertar dia i hora trucant al telèfon 93 890 04 59 de dilluns a divendres d'11 a 14 hores.
L'exposició romandrà oberta al públic fins al diumenge 6 de juny en el seu horari habitual: de dimecres a dissabte de 18 a 20h i diumenges i festius de 12 a 14 h i de 18 a 20 hores. 

Més informació
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 20/05/2010


Segueix-nos a :