Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
11/05/2009

Descomptes en el transport públic per a famílies nombroses

Família nombrosa

S’estableix un descompte de fins al 50% a tots els seus membres en els títols integrats T-Mes, T-Trimestre i T-Jove.

Les famílies nombroses es beneficiaran de nous descomptes en el transport públic de Catalunya. El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) ha publicat l'ordre a partir de la qual es fixen les condicions d'aplicació de les bonificacions sobre les tarifes de transport públic a les famílies nombroses. S'estableix un descompte de fins al 50% a tots els seus membres en els títols integrats T-Mes, T-Trimestre i T-Jove.

D'aquesta manera, es dóna compliment a la Llei de suport a les famílies que estableix uns determinats beneficis en els preus de diferents serveis, entre els quals es troba el transport públic, amb una menció especial a les famílies nombroses.

S'aplicaran els següents descomptes:
a) Famílies nombroses de categoria general: reducció del 20%
b) Famílies nombroses de categoria especial: reducció del 50%

La venda d'aquest títol, amb les bonificacions corresponents segons la categoria de família nombrosa, es farà en els següents punts:
- TMB: Centre d'atenció al client d'Universitat, de Sants Estació, de
Sagrada Família i de Sagrera
- FGC: Centre d'atenció al client de Plaça Catalunya i Plaça d'Espanya
- Renfe Rodalies: Centre d'atenció al client de Plaça Catalunya
- TUS: Oficina de la Mobilitat a Sabadell
- TMESA: Punt d'informació a Terrassa
- Sagalés: Estació d'autobusos a Granollers i a Manresa
- Hispano Igualadina: Estació d'autobusos d'Igualada 

Preus 2009
Ampliar imatge (pdf)

Per beneficiar-se del descompte caldrà disposar d'una targeta ATM personalitzada. La venda es farà de manera individualitzada i caldrà presentar el carnet original de família nombrosa i adjuntar-ne una còpia per comprovar-ne la seva validesa i la categoria a la que pertany. El bus urbà de Vilafranca també forma part del sistema tarifari integrat i els títols bonificats també hi són acceptats.

Router universitari
D'altra banda, aquesta setmana també s'ha conegut una nova eina de promoció del transport públic, en funcionament des d'avui dilluns dia 11 de maig. L'Agrupació de Municipis amb Transport Urbà (AMTU), de la que Vilafranca en forma part, ha presentat la iniciativa Router universitari que permet als estudiants universitaris o de batxillerat conèixer, per mitjà de la web, el trajecte amb transport públic des de la seva ciutat de la segona corona metropolitana fins als més de 150 centres universitaris, escoles i facultats, amb informació d'horaris i preus.
Aquest sistema, el qual es podrà consultar a través de la web www.amtu.cat, és el primer d'aquestes característiques de l'Estat espanyol.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/05/2009


Segueix-nos a :