Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
26/10/2009

Vilafranca celebra la jornada festiva del Solidaritats 2009

Solidaritats 2009

La Jornada, que es va celebrar al llarg de tot el matí, va comptar amb la participació de les entitats locals que es dediquen a la solidaritat i la cooperació.

Vilafranca del Penedès va acollir aquest diumenge 25 d'octubre la Jornada Festiva del Solidaritats 2009. La Jornada, que es va celebrar al llarg de tot el matí, va comptar amb la participació de les entitats locals que es dediquen a la solidaritat i la cooperació, les quals des de les seves parades van poder trametre informació als assistents sobre el seu treball quotidià envers els més desafavorits.
Enguany però, Vilafranca del Penedès va comptar també amb la participació de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, que va ser present a la vila amb una parada informativa sobre les accions que es duen a terme a l'Agència, i que va ser representada pel director general de Cooperació de la Generalitat de Catalunya, David Minoves, el qual es va interessar pel treball de cadascuna de les entitats presents.
Sota el lema Fem Pinya per la Pau!, la jornada va comptar amb un seguit d'activitats per a tots els públics que es van iniciar amb els pilars de benvinguda dels Falcons de Vilafranca i dels Castellers de Vilafranca per donar pas a l'espectacle de titelles Els contes del Mercat i la posterior gimcana familiar Solidaricana 09. L'acte es va cloure amb la lectura del Manifest que va anar a càrrec d'un representant de cada entitat present a la jornada (Alkantara, ACAPS Wilaia Alt Penedès, Amnistia Internacional Alt Penedès, Associació Amics de Puerto Cabezas, Cooperacció, Creu Roja, Entrepobles, Grup Tercer Món-Mans Unides, La Llum del Nord i Suport Tibet). Un cop acabada la jornada, es va celebrar un dinar de germanor a la plaça de Sant Joan que va comptar amb la participació de 110 vilafranquins i vilafranquines.
Solidaritats 2009 és una activitat organitzada per la plataforma ciutadana Vilafranca Solidària amb el suport de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i de la Diputació de Barcelona.

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 26/10/2009


Segueix-nos a :