Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
04/05/2010

Cinefòrum amb el documental «NIMBOYORES», de Carlos Bolaños

El documental mostra la lluita dels habitants d’una comunitat de Costa Rica per defensar l’aqüífer davant els interessos d’una hotelera transnacional.

Les Oficines Municipal i Comarcal d'Informació al Consumidor (Ajuntament de Vilafranca i Consell Comarcal) organitzen conjuntament un cinefòrum sobre consum responsable, que tindrà lloc el proper dia 13 de maig, a les 5 de la tarda a la sala de plens del Consell Comarcal (C/ Hermenegild Clascar, 1-3 de Vilafranca), a càrrec de Intermón Oxfam.
El cinefòrum tractarà sobre el documental «NIMBOYORES», de Carlos Bolaños, ganyador de la III edició del Festival Internacional ACTUA, sobre consum responsable. El documental mostra la lluita dels habitants d'una comunitat de Costa Rica per defensar l'aqüífer davant els interessos d'una hotelera transnacional.
L'objectiu és mostrar l'impacte del nostre model de consum en les comunitats del sud. El canvi climàtic és ja una realitat en molts països. Les reserves d'aigua potable cada any es redueixen més. Els recursos s'esgoten (fusta, petroli, minerals...). Milions de persones treballen en unes condicions pèssimes perquè nosaltres puguem comprar tot el que ens fan creure que necessitem. Ser un turista responsable és un repte especial!
L'assistència és gratuïta, hi haurà debat i al final de la sessió es lliurarà un dossier informatiu.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 04/05/2010


Segueix-nos a :