Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
25/05/2009

S’obre la convocatòria per a participar al campament internacional de joves a Villefranche sur Saône

La data límit per a les inscripcions és el 5 de juny al Servei de Relacions Internacionals i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Per a més informació es pot trucar al 93 818 01 37.

Un any més, Vilafranca del Penedès participa en la trobada de joves que organitza la xarxa de ciutats agermanades amb Bühl. Enguany, el campament es realitzarà a Villefranche sur Saône (França) del 31 de juliol al 9 d'agost i va dirigit a joves d'entre 14 i 16 anys, residents a Vilafranca del Penedès i que tinguin coneixements demostrables d'idiomes, preferentment l'anglès ja que és la llengua de treball de la trobada. El cost per participant serà de 180€ (cost parcialment subvencionat que inclou el viatge i l'estada).
Cada ciutat participant al campament enviarà una delegació de 7 joves més 2 monitors. La data límit per a les inscripcions és el 5 de juny al Servei de Relacions Internacionals i Cooperació de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Per a més informació es pot trucar al 93 818 01 37.
Els i les joves interessats a participar-hi hauran de fer arribar un curriculum vitae amb les dades complertes (nom i cognoms, data naixement, telèfons contacte, correu electrònic i estudis reglats assolits) acreditant nivell d'idiomes i l'empadronament a Vilafranca. Finalitzat el període d'inscripcions i en el cas que hi hagi més joves dels requerits, es realitzarà una valoració del curriculum i un sorteig públic diferenciant el gènere dels participants per tal d'escollir una delegació el més paritària possible.
En el supòsit que hi hagi sorteig, aquest es realitzarà del 10 al 12 de juny de 2009 (a determinar segons agenda) en un equipament municipal i amb la presència de diferents representants de les regidories implicades.
Un cop seleccionats els participants caldrà fer una reunió de grup amb els monitors per tal de concretar aspectes organitzatius previs. En la reunió s'informarà de la documentació necessària pel viatge (acord dels pares, DNI, assegurança, full inscripció ...) que hauran d'aportar els joves participants.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 25/05/2009


Segueix-nos a :