Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
20/05/2009

Diumenge continuen els Concerts Familiars a l’Auditori amb l’Orquestra de Cambra de Granollers que presenta “Història de Babar”

Història de Babar

El concert està recomanat per a infants a partir de 5 anys.

Aquest diumenge 24 de maig continua la programació de concerts familiars de la temporada 2008-2009 a l'Auditori Municipal de Vilafranca. Són concerts amb una clara voluntat pedagògica que pretenen sensibilitzar els infants amb el gust per la música i, alhora, fer que l'experiència sigui compartida en família. Aquest és un cicle organitzat de manera conjunta per l'Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet i el Patronat Municipal del Teatre Cal Bolet.
L'Orquestra de Cambra de Granollers, a partir de la música que Francis Poulenc va escriure per il·lustrar les aventures de l'elefant Babar, presenta una nova versió d'aquest conegut conte escrit per Jean de Brunhoff. En aquesta ocasió, l'Orquestra de Cambra de Granollers compta amb la col·laboració d'Òscar Molina com a narrador i director escènic.
Mitjançant la mirada d'Òscar Molina ens endinsarem, d'una manera molt especial, a les aventures de l'elefant Babar. Ens acompanyarem de titelles, de les acrobàcies d'un intrèpid Babar, d'elements plàstics sorprenents i d'una atmosfera de fantasia que ens farà reviure aquesta bonica història, com si ens l'expliquessin per primera vegada. La música enormement descriptiva, interpretada pels 12 instrumentistes de l'OCGr dirigits per Francesc Guillén, embolcallarà els gestos i les vivències dels protagonistes d'aquesta història.
“Història de Babar” és un concert produït per la Xarxa de Músiques a Catalunya, el Festival de Músiques de Torroella de Montgrí i l'Orquestra de Cambra de Granollers. 

Més informació
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 20/05/2009


Segueix-nos a :