Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
27/03/2008

Més activitat quirúrgica per reduir la llista d’espera

Durant el 2007 s’ha reduït la mitjana d’espera per a intervenció quirúrgica dels procediment en garantia establerta pel Departament de Salut a tot Catalunya. A l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès però, s’ha incrementat malgrat els esforços per evitar-ho.

Aquest increment s'ha produït, fonamentalment, a causa de l'augment en un 10,6 % del nombre d'intervencions quirúrgiques urgents, que obliguen a anul·lar part de l'activitat programada.
Per millorar la qualitat dels serveis i oferir una atenció equitativa a la població de l'Alt Penedès, en relació al conjunt de Catalunya, s'ha organitzat una programació addicional de quiròfans en horari de tarda durant tot l'any 2008.
Aquest programa especial té com objectiu reduir el temps d'espera de tots els procediments quirúrgics, tant si tenen garantit un temps màxim d'espera per part del CatSalut com si no, i assegurar a la població de la nostra comarca una atenció similar a la del conjunt de Catalunya. També es vol evitar la desprogramació quirúrgica, que es produeix a causa de la priorització de pacients que provenen d'urgències i suposa un gran trasbals a les persones que s'hi troben.
L'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès va realitzar al 2007 3.408 intervencions quirúrgiques majors i preveu que aquest any 2008 es pugui fer un 10% més d'activitat i reduir de manera significativa la llista d'espera quirúrgica. També s'estan potenciant procediments quirúrgics que mitjançant noves tecnologies permeten una més ràpida recuperació del pacient.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 27/03/2008


Segueix-nos a :