Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
06/05/2010

El cantautor Paton Soler clourà el simposi Manuel Milà i Fontanals

El músic vilafranquí Paton Soler serà l’encarregat de posar el punt i final al Simposi Milà i Fontanals que tindrà lloc els propers dies 12 i 13 de maig al Claustre de Sant Francesc.

Paton Soler farà públic el seu darrer treball discogràfic que porta per títol Paton Soler musica i canta Manuel Milà i Fontanals. Aquest llibre/CD inclou la musicació de 6 poemes en català de Manuel Milà i Fontanals en forma de cançons, les presentacions de Fonxo Blanc, Joan Solé i Bordes, Ramon Marrugat (tots tres presents com a ponents en la celebració del Simposi) i també de Joan Cuscó i Clarasó, Ramon Arnabat i Pere Sadurní i Vallès.
Tanmateix s'inclou en aquesta edició els video-clips que acompanyen les cançons/poemes “La Complanta de'n Guillem”, “A Montserrat” i “Poqueta cosa”. El format de l'edició inclou també totes les partitures dels temes composats i cantats per Paton Soler.
La presentació d'aquest treball tindrà lloc el dijous 13 de maig, a les 9 del vespre, al claustre, un cop s'hagi acabat la celebració del simposi. L'acte és gratuït i obert a tothom.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 06/05/2010


Segueix-nos a :