Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
27/05/2010

El Patronat Municipal d’Esports presenta la guia d’estiu amb les activitats físiques i esportives

Emília Torres i Jordi Gallego Emília Torres i Jordi Gallego van presentar la guia d'activitats d'aquest estiu 2010.

També anuncia que el dia 7 de juny obre el nou servei d’acollida d’infants del Complex Aquàtic.

S'ha presentat la guia que recull l'oferta d'activitats físiques i esportives que l'Ajuntament, el teixit associatiu i el sector privat organitzaran al llarg d'aquest estiu. La regidora Emília Torres i el director del patronat, Jordi Gallego, han fet la presentació d'aquesta guia que es pot trobar en format digital. Les persones interessades també poden informar-se'n a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, al Patronat Municipal d'Esports i al Complex Aquàtic.
L'oferta que recull aquesta guia està composada per 16 activitats per infants, 17 activitats per joves i 10 més per adults. El 90% de les activitats són continuades. L'Ajuntament de Vilafranca organitza directament el 39% de l'oferta i col·labora amb altres entitats o associacions per ofertar activitats concretes en un 4%. La resta d'activitats s'organitzen des d'entitats i associacions, en un 46%, i des del sector privat en un 11%. 
Nou format de la Cursa Popular
D'altra banda, la regidora d'Esports també ha anunciat el nou format que adoptarà la Cursa Popular de Vilafranca en la seva propera edició, que es farà el proper 30 de gener de 2011. La cursa, coorganitzada amb l'entitat Fondistes Penedès i que en edicions anteriors es realitzava el mes de maig, canvia de dates per tal que quedi ben enquadrada en el calendari de la Federació i no coincideixi amb d'altres curses populars. L'any passat hi van participar uns 400 corredors/es. Emília Torres ha apuntat que la cursa tornarà passarà per un circuit 100% urbà i adoptarà una modalitat més popular de 5 km i una altra més competitiva de 10 km (dues voltes al circuit de 5 km).
Servei d'acollida
La regidora va anunciar també la propera posta en marxa el dia 7 de juny del servei d'acollida d'infants del Complex Aquàtic, un servei que facilita la conciliació de la pràctica física i esportiva dintre de la unitat familiar. Aquest servei educatiu i recreatiu està adreçat a les famílies que tenen fills entre 0 i 6 anys. L'espai té una superfície de 90 m2 condicionats i equipats, té accés des del vestíbul de complex i des de la piscina nova i se n'encarregaran professionals amb experiència en la cura d'infants. L'estada màxima de l'infant en el servei d'acollida és de 2 hores i l'adult responsable s'ha de trobar realitzant pràctica física i esportiva en el complex. El servei funcionarà de dilluns a divendres de 12 del migdia a les 7 de la tarda i els dissabtes de 9 del matí a 2 del migdia. Serà gratuït per als abonats durant el primer any, mentre que per a les persones no abonades el preu serà de 2 euros cada mitja hora. El segon any i successius, el preu serà d'1 euro cada 1/2h per als abonats i de 2 euros per als no abonats.
Finalment, Emília Torres va explicar el procés per inscripció en els cursos i activitats físiques d'estiu i per al curs vinent. Així, els dies 7 i 8 de juny els residents a Vilafranca i comarca podran anar a recollir números al vestíbul del Complex Aquàtic. El dia 9 de juny es farà el sorteig de l'ordre d'inscripció i el dia 10 de juny s'informarà dels resultats. L'endemà s'iniciaran les inscripcions. El dia 25 de juny s'obrirà el termini per a les persones de fora de la comarca.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 27/05/2010


Segueix-nos a :