Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
25/03/2008

Primera convocatòria de les comissions de treball de la Llei de Barris a l’Espirall

Llei de Barris El mes de desembre es va fer una reunió informativa oberta a tot el veïnat.

El proper dia 3 d’abril tindrà lloc la primera convocatòria de les comissions de participació veïnals sorgides de la jornada de difusió que, el mes de desembre, es va fer sobre el Projecte d’Intervenció Integral al Barri de l’Espirall.

Un centenar de veïns van assistir a la jornada informativa sobre la Llei de Barris, durant la qual es van realitzar les primeres inscripcions a les comissions de treball constituïdes per impulsar la participació ciutadana en aquest projecte: 'Gent del barri' i 'El nostre entorn'. ‘Gent del barri' és una comissió que treballarà aspectes de relació veïnal per tal d'augmentar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de l'Espirall. Pel que fa a ‘El nostre entorn' és la comissió que tractarà aspectes relacionats amb els usos i millora dels espais. 
En aquesta primera sessió de treball de les comissions de participació es definiran els objectius de treball de cadascuna de les comissions. La primera jornada es farà el proper dijous dia 3 d'abril a les 19,30h al local de l'Associació de Veïns de l'Espirall, a la plaça Doctor Bonet, número 7 de Vilafranca. Les persones interessades a participar-hi i formar part de les comissions poden inscriure-s'hi fins al mateix dia de la sessió. Les butlletes es poden trobar a la pàgina web de l'Ajuntament de Vilafranca http://www.vilafranca.org i també el mateix dia de la sessió de treball al local de l'Associació de Veïns de l'Espirall.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 27/03/2008


Segueix-nos a :