Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
28/03/2008

L’Ajuntament s’adhereix al conveni per al funcionament d’un espai de relació entre els infants i els seus pares en situacions de separació o divorci

L’Ajuntament de Vilafranca s’ha adherit al conveni que mantenen el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i la Creu Roja Alt Penedès pel funcionament del servei anomenat Punt de Trobada.

Es tracta d'un espai neutral per facilitar la relació entre l'infant i els seus pares, quan aquests, degut a una situació de separació o divorci, tenen dificultats o impediments per exercir el dret de visita.

Des dels Jutjats de Vilafranca del Penedès, des de la Fiscalia de Menors i des dels propis Serveis Socials d'Atenció Primària es detectava la necessitat de disposar d'un servei neutral que afavoreixi el manteniment de la relació entre l'infant i els seus progenitors quan, en una situació de separació o divorci, l'exercici del dret de visita s'interromp o bé és de compliment difícil o conflictiu.

El Punt de Trobada s'ubica a les dependències de Creu Roja Alt Penedès, al carrer Eugeni d'Ors. Ara, aquest conveni a tres bandes formalitza la relació que mantenien Ajuntament, Consell Comarcal i Creu Roja en aquesta matèria.

Adherint-se al conveni, l'Ajuntament de Vilafranca col·labora en aquest servei fent una aportació a la Creu Roja Alt Penedès, que aquest any 2008 arriba gairebé als 7.000 euros.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 28/03/2008


Segueix-nos a :