Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
27/10/2009

El Banc de Sang serà dilluns a la plaça del Penedès

Com és habitual cada primer dilluns de mes, el Banc de Sang i Teixits serà a Vilafranca per tal que tothom qui ho desitgi pugui fer donació de sang.

Així doncs, el proper dilluns dia 2 de novembre la Unitat Mòbil serà a la plaça del Penedès, de les 10 del matí a 2 del migdia i de les 5 de la tarda a les 9 del vespre.
Cada vegada fa falta més sang i tothom, un familiar o una amistat en pot necessitar. A dia d'avui només el 30% de les persones que poden donar sang ho fan. Tanmateix, abans de fer els 75 anys, més del 70% de la població haurà necessitat sang o els seus derivats. La sang és una de les poques coses que no es poden fabricar. Aquesta situació fa que sigui molt important el màxim nombre de persones, entre 18 i 65 anys, sanes i de més de 50 kg, s'acostin a la Unitat Mòbil del Banc de Sang i Teixits que el primer dilluns de cada mes és a Vilafranca, a banda de les donacions trimestrals que s'organitzen els mesos de març, juny, setembre i desembre i alguna més d'extraordinària al llarg de l'any.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 27/10/2009


Segueix-nos a :