Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
22/07/2010

El curs vinent s'ampliarà a dues escoles més el programa d'activitats 'Les tardes...'

Les tardes... al Mas i Perera Imatge d'una de les activitats d'aquest curs a 'Les tardes... al Mas i Perera'

El programa pilot que és va iniciar el curs passat a l’escola Mas i Perera, organitzat pel Patronat Municipal d’Esports, tindrà continuïtat el proper curs escolar i s’ampliarà a les escoles Dolors Piera i Pau Boada.

La regidora i presidenta del patronat, Emília Torres, ha fet una valoració molt positiva del programa experimental iniciat el curs 2009/2010 a l'escola Mas i Perera, amb una demanda molt alta de famílies i una coordinació excel·lent amb la direcció i l'AMPA de l'escola, i ha remarcat que el Patronat d'Esports treballarà per poder assumir en propers cursos la realització d'aquest programa a la resta de centres educatius de Vilafranca.
Torres recorda que el curs passat es van engegar aquestes activitats de forma experimental a l'escola Mas i Perera per promoure una oferta pluridisciplinar en horari extraescolar, amb l'objectiu d'ampliar i promoure l'ús social dels equipaments educatius públics en horari no lectiu, convertint-los en nous referents de l'oferta d'activitat física-esportiva, de lleure, artística i formativa de Vilafranca. El curs passat van participar en les activitats 130 infants i 55 persones adultes i gent gran.
Les activitats de “Les tardes...” són obertes a tothom. Les principals novetats per al curs 2010/2011 són:
¿ l'ampliació a les escoles Dolors Piera i Pau Boada, a banda de Mas i Perera.
¿ es potenciaran les activitats d'iniciació esportiva de base, que actualment estan molt poc presents a Vilafranca. Es pretén crear una escola d'iniciació esportiva.
¿ s'inclouran activitats que es realitzaran amb immersió lingüística en idioma anglès.
¿ s'implantarà una experiència de “bus a peu” entre les escoles Mas i Perera i Pau Boada, de forma que els infants puguin participar en les activitats que es realitzen en qualsevol d'aquestes dues escoles sense que les famílies hagin de desplaçar als infants.
¿ es mantenen els mateixos preus que el curs anterior, sense cap increment
¿ les activitats s'iniciaran el 13 de setembre i finalitzaran la mateixa data que finalitzi el curs escolar.
¿ al llarg del curs es programaran activitats puntuals i tallers, per infants, joves i adults
Amb aquestes novetats es pretén incrementar la qualitat, reforçar el projecte i diferenciar-lo d'altres ofertes d'activitats extraescolars.
Pel que fa als preus, es mantenen els mateixos que el curs anterior:
• 1 sessió/setmana: 8,90€ al mes
• a partir de la 2a sessió setmanal: 7,11€ al mes
Les activitats s'iniciaran el dilluns 13 de setembre de 2010 i finalitzaran el 22 de juny de 2011. En els períodes i dates de vacances escolars no es realitzaran activitats. L'horari de les activitats serà de les 5 a 2/4 de 7 de la tarda. La primera mitja hora serà d'acollida i l'activitat en sí començarà a 2/4 de 6, de forma que qualsevol infant que no sigui de l'escola on es realitzarà l'activitat tingui temps suficient per arribar-hi.
Les inscripcions a les activitats es podran realitzar per Internet i al Servei d'Atenció Ciutadana del Patronat Municipal d'Esports (situat al Complex Aquàtic) a partir de l'1 de setembre, o en els locals de l'AMPA de cada escola participant a partir del 7 de setembre.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 19/01/2011


Segueix-nos a :