Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
06/10/2009

El conseller Antoni Castells serà al dinar-conferència del Tribuna Oberta Vilafranca

Tribuna Oberta    Antoni Castells.

Antoni Castells pronunciarà la conferència “La Catalunya que mira endavant”.

El conseller d'Economia i Finances de la Generalitat de Cataunya, Antoni Castells, serà el proper dimecres 21 d'octubre al dinar-conferència del Tribuna Oberta Vilafranca. Antoni Castells pronunciarà la conferència “La Catalunya que mira endavant”. L'acte tindrà lloc a partir d'3/4 de 2 del migdia, a l'Hotel Domo de Vilafranca del Penedès.
La data límit d'inscripció és el dia 19 d'octubre i per informació i inscripcions cal adreçar-se a la web www.tribunavilafranca.org, al Centre de Suport de l'Alt Penedès de la Universitat Oberta de Catalunya, plaça de la Verema, 1, Tel. 938 180 654. Fax 938 922 391.
Antoni Castells i Oliveres (Barcelona 1950) és doctor en ciències econòmiques i empresarials, i catedràtic d'hisenda pública de la Universitat de Barcelona. Ha estat director de l'Institut d'Economia de Barcelona. És autor de nombrosos estudis i publicacions sobre hisenda autonòmica i local, economia de l'Estat del Benestar i economia regional.
Ha estat membre de la Sindicatura de Comptes de Catalunya i de la Comissió Mixta de Valoracions Estat-Generalitat. Ha estat el membre espanyol del Tribunal de Comptes Europeu. És conseller d'Economia i Finances de la Generalitat des del 2003 i president de la part catalana de la Comissió Mixta de Valoracions Estat-Generalitat.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 07/10/2009


Segueix-nos a :