Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
20/10/2009

Una delegació vilafranquina visita Al Hoceima (Marroc)

Alhoceima

Els representants vilafranquins han pogut conèixer el desenvolupament del projecte Enfortiment de les capacitats de la societat civil organitzada d’Alhoceima per impulsar polítiques de desenvolupament participatiu amb equitat de gènere.

Una delegació vilafranquina encapçalada per les regidores de Relacions Internacionals i Cooperació i de Participació Ciutadana, Emília Torres i M. Dolors Rius en nom de l'Ajuntament de Vilafranca i amb membres de l'ONG Cooperacció Alt Penedès van ser del 9 a l'11 d'octubre a Al Hoceima (Marroc) per tal de mantenir un contacte directe amb els representants de l'Ajuntament d'Al Hoceima i de diverses entitats de la societat civil. , que compta amb el suport econòmic de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, alhora que han pogut compartir i intercanviar experiències de participació de la societat civil organitzada.
El projecte té com a objectius fomentar polítiques de desenvolupament local participatives i amb equitat de gènere a Al Hoceima (Marroc), crear una xarxa comarcal a l'Alt Penedès de suport a la societat civil organitzada a Al Hoceima i crear una xarxa d'intercanvi entre governs locals de l'Alt Penedès i de la zona d'Al Hoceima, entre d'altres.
Es preveu que al llarg del mes de novembre una delegació d'Al Hoceima visiti Vilafranca del Penedès per tal de continuar aprofundint en les relacions de cooperació entre ambdues ciutats alhora que es posen en contacte entitats del Nord amb entitats del Sud.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 20/10/2009


Segueix-nos a :