Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/05/2010

Lliurats els premis del 5è Concurs de cartes romàntiques d’amor i de desamor

(c)Toni Galitó Guanyadores del concurs de cartes d'amor i desamor d'aquest any.

Mariona Rios en categoria d’adults i Natàlia Rodés en categoria juvenil van ser les guanyadores.

Aquest dimecres al vespre s'han lliurat els premis del cinquè Concurs de cartes romàntiques d'amor i de desamor, convocat en el marc de les Fires i Festes de Maig. Aquest any s'ha registrat una participació de 23 cartes en les diferents categories.
El primer premi de categoria juvenil, que consistia amb un ipod amb altaveus, va ser per a Natàlia Rodés, de Barcelona, amb el text Començar sense tu. El segon premi de categoria juvenil, un lot de llibres per valor de 100 euros, es va concedir a Gisela Guitart, de la Granada del Penedès, que va presentar una carta amb el títol A tu.
Pel que fa a la categoria d'adults, el primer premi, consistent en una estada cultura Smartbox, va ser per a la vilafranquina Mariona Rios, amb la carta titulada Al meu amor. El segon premi, un lot de llibres per valor de 100 euros, va ser per a Rosa Maria Alcalà, de Vilanova del Camí, que va titular la seva carta D'aquell altre amor a qui has fet patir, la teva mare.
El jurat ha destacat l'enginy demostrat en moltes de les cartes presentades en aquest concurs i al fet d'haver sabut trobar punts de vista i expressions gens reiteratives en un gènere que és procliu a la reiteració. El conjunt de les cartes expressa el gran impuls vital que el sentiment amorós provoca en totes aquelles persones que en són dipositàries.
El jurat estava format per Elvira Mestres, conductora de les tertúlies literàries que s'organitzen a la Biblioteca Torras i Bages, Santi Borrell, poeta i membre de l'entitat K poetika: eskamot kultura, i Pilar Tarrada, membre de la junta de l'Institut d'Estudis Penedesencs i com a representant del Patronat Municipal de Comerç i Turisme. Sílvia Amigó Cuscó, tècnica del Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca, va actuar com a secretària del jurat.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/05/2010


Segueix-nos a :