Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
21/07/2010

Igual serà l'empresa encarregada de la pirotècnia de la festa major 2010

(c) Wifred Llimona Presentació de la pirotècnia de la festa major 2010, en roda de premsa.

La tronada torna aquest any a la seva ubicació original, a la Rambla de Sant Francesc i els Administradors volen que sigui curta, potent i intensa.

Els Administradors de la Festa Major de Vilafranca ja han anunciat públicament que l'empresa Igual serà l'encarregada de la pirotècnia d'enguany. D'entre les tres empreses pirotècniques que han presentat les seves propostes, el quintet ha triat a Igual perquè coneix a la perfecció el mecanisme de la Festa i també per la proximitat de la seva seu, situada a Canyelles.
Un dels actes pirotècnics que crea més expectació entre els vilafranquins és la tronada, que a més enguany torna a la seva ubicació original, a la Rambla de Sant Francesc. Per això la intenció és que sigui com les de tota la vida: curta, potent i molt intensa. Un dels comercials de l'empresa Igual, Albert Rovira, també ha explicat novetats del castell de focs del dia 29: “s'hi podran veure colors i formes poc habituals en un acte d'aquestes característiques, i per tant serà un espectacle diferent i original”.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 21/07/2010


Segueix-nos a :