Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
27/10/2009

Detenció per robatori amb força i danys materials

La Policia Local va detenir dissabte passat, gràcies la col.laboració ciutadana, un individu per la presumpta comissió d’un delicte de robatori amb força a l’interior d’un habitatge i un altre de danys materials a un vehicle patrulla.

Els fets van produir-se a última hora de la tarda quan una trucada telefònica rebuda a la Policia Local va alertar sobre un possible robatori en un habitatge al barri de Poble Nou.
Des de la Sala de Coordinació Operativa es va comissionar una patrulla que en arribar va detectar com un individu sortia precipitadament del jardí d'un habitatge i que l'alarma del domicili es trobava en funcionament.
Després d'una persecució a peu, l'individu va ser interceptat per un agent i va mostrar resistència activa a ser detingut, provocant danys materials al vehicle patrulla de la Policia Local. Paral·lelament un altre agent va inspeccionar l'estat de l'habitatge i va comprovar que l'individu, tot i haver entrat al jardí, no havia arribat a accedir a l'interior de la casa. Posteriorment es va presentar al lloc dels fets la propietària de l'immoble i es va comprovar que no hi havia ningú més al seu interior.
Davant d'aquests fets, que podrien ser constitutius d'un delicte de robatori amb força, en grau de temptativa, i d'un delicte de danys, els agents van practicar la detenció de l'individu implicat i el van traslladar a les dependències de la Policia Local, on es van instruir les diligències corresponents. La persona detinguda té 31 anys, resideix a Vilafranca i respon a les inicials M.E.M.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 27/10/2009


Segueix-nos a :