Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
08/07/2010

Nova campanya de foment del distintiu de l’arbitratge de consum a Vilafranca

Aquest sistema es caracteritza perquè és voluntari, gratuït, ràpid i segur per ambdues parts i ha anat creixent fins als 782 establiments adherits a Vilafranca.

La Junta Arbitral del Consum de Vilafranca inicia aquesta setmana una nova campanya de comunicació per estendre l'ús i el coneixement del distintiu de l'arbitratge de consum entre les empreses i les persones consumidores. La via de l'arbitratge és una garantia de resolució segura davant d'un conflicte de consum, per la qual cosa l'Ajuntament de Vilafranca promou l'adhesió de les empreses al sistema arbitral de consum i recomana als consumidors la tria dels establiments adherits.
Aquest sistema es caracteritza perquè és voluntari, gratuït, ràpid i segur per ambdues parts i ha anat creixent fins als 782 establiments adherits a Vilafranca, de sectors tan diversos com: tallers de vehicles, establiments comercials, mobles, electrodomèstics, tintoreries, habitatge, subministraments, telefonia... L'adhesió a l'arbitratge de consum es fa palès per mitjà d'un distintiu oficial que s'ha de col·locar en un lloc destacat de l'establiment i pot ser usat en la publicitat, factures i documentació de l'empresa. Aquest distintiu representa un senyal de compromís i de confiança envers als clients i un avantatge competitiu, que posa de manifest un plus de servei i un factor de qualitat i de professionalitat.
Per això, una informadora de la Junta Arbitral de Consum de Vilafranca farà una visita als establiments ja adherits, per tal d'assessorar-los sobre l'ús que poden fer del distintiu i també s'aprofitarà per actualitzar les dades del cens d'empreses adherides i proposar-los l'acceptació de la recepció de notificacions per via electrònica.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 08/07/2010


Segueix-nos a :