Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
30/10/2009

Dia de l’Autonomia de la regió de l’Atlàntic Nord de Nicaragua

RAAN

Amb motiu de la celebració del Dia de l’Autonomia de la RAAN, avui dia 30 d’octubre l’Ajuntament de Vilafranca ha col·locat la bandera de la RAAN en un lloc preferent al vestíbul de la Casa de la Vila, al costat de la senyera.

D'aquesta manera, es vol expressar la solidaritat amb l'autonomia de la costa Atlàntica Nord de Nicaragua i el compromís de Vilafranca del Penedès amb les institucions i els ciutadans i les ciutadanes de Puerto Cabezas.
Recordem que Vilafranca del Penedès està agermanada des de l'any 1990 amb el municipi de Puerto Cabezas, situat a la Costa Atlàntica de Nicaragua. Per la idiosincràsia de la regió, el dia 30 d'octubre de 1987 va entrar en vigor a Nicaragua l'Estatuto de Autonomía de la Costa Atlántica de Nicaragua, i des de fa uns anys se celebra la Festa de l'Autonomia. La ciutat de Puerto Cabezas és la capital de la Regió Autònoma de l'Atlàntic Nord de Nicaragua, que ha mantingut la cultura indígena miskita. La principal riquesa de la zona són els recursos naturals (pesca, fusta i les mines a l'interior). Aquesta riquesa, però, no repercuteix a la regió, pel que hi ha un altíssim nivell de desocupació i de pobresa. 

Més informació
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 30/10/2009


Segueix-nos a :