Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
26/07/2010

El Banc de Sang serà dilluns a la plaça del Penedès

Unitat mòbil Banc de Sang

L'horari serà de 10 del matí a 2 del migdia i de les 5 de la tarda a les 9 del vespre.

Com és habitual cada primer dilluns de mes, el Banc de Sang i Teixits serà a Vilafranca per tal que tothom qui ho desitgi pugui fer donació de sang. El proper dilluns 2 d'agost la Unitat Mòbil se situarà a l'espai habitual de la plaça del Penedès. L'horari també és l'habitual, de les 10 del matí a 2 del migdia i de les 5 de la tarda a les 9 del vespre.
Durant l'estiu, coincidint amb el període de vacances, les reserves de sang disminueixen considerablement. Per aquest motiu l'Associació de Donants de Sang de l'Alt Penedès fa una crida a la població, entre 18 i 65 anys, sanes i de més de 50 kg, perquè s'acostin a donar sang a la Unitat Mòbil del Banc de Sang i Teixits.
La donació de sang és un acte cívic i responsable que beneficia el conjunt de la societat. Cada vegada fa falta més sang i tothom, un familiar o una amistat en pot necessitar. Cada 3 segons, algú necessita sang a Catalunya.
Per més informació es pot consultar a la web de l'Associació de Donants de Sang de l'Alt Penedès http://donantsdesang.vilaentitats.cat
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 26/07/2010


Segueix-nos a :