Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
06/05/2009

Comencen les obres d’urbanització de l’avinguda de Barcelona i dels carrer Cid i Pines incloses als fons FEIL

Fons FEIL

En els propers dies s’iniciaran les obres de nova urbanització de l’avinguda de Barcelona en el tram comprès entre l’antic pont del Carril i la rotonda de l’Esclat.

Aquesta actuació és el projecte més destacat pel seu pressupost dels que estan finançats pels Fons Estatals d'Inversió Local a Vilafranca. L'obra està pressupostada amb un import de 2.908.000 euros.
El projecte consisteix en l'ampliació de les voreres que tindran una amplada d'entre 9,5 i 16,5 metres amb presència significativa de vegetació. La calçada tindrà un carril de circulació en cada sentit, amb una franja d'aparcament a banda i banda i un carril-bici. En total s'actuarà en una superfície de 13.260 m2. Es preveu que l'obra s'allargui uns 8 mesos i, per tant estigui acabada abans de final d'any.
En el transcurs de l'obra, aquest tram de l'avinguda de Barcelona quedarà en tot moment oberta al trànsit, mantenint un carril de circulació en cada sentit i habilitant una zona de pas per als vianants i accessos als habitatges i comerços de la zona. Les cruïlles amb els carrers Melió i Sarriera restaran igualment obertes al trànsit.
D'altra banda, el proper dimarts 12 de maig s'iniciaran les obres de reurbanització dels carrers del Cid i de Pines. Aquesta actuació consistirà en l'ampliació de voreres millores en el paviment, la senyalització, la col·locació d'arbrat i de mobiliari urbà. En total s'actuarà en una superfície de 2.395 m2 amb un pressupost de 670.000 euros. En una primera fase s'intervindrà al carrer del Cid, en el tram comprès entre el carrer de Pere Alagret i el carrer Igualada, i en el carrer de Pines, des del carrer Igualada fins a la plaça de Milà i Fontanals.

Canvis de sentit de circulació a l'entorn de la plaça de Josep Anselm Clavé
La cruïlla dels carrers Cid i Pere Alagret no quedarà afectada per aquestes obres, de manera que els vehicles que circulin pel carrer del Cid podran girar cap al carrer Pere Alagret. Es preveu que les obres en aquests trams de carrer tinguin una durada aproximada de 2 mesos. Posteriorment seguiran els treballs a la resta del carrer del Cid fins a la cruïlla amb l'avinguda de Barcelona.
Degut a aquestes obres, els carrers de l'entorn de la plaça Josep Anselm Clavé canviaran el sentit de circulació. Així, per compensar el tall de circulació al carrer de Pines, el carrer de la Muralla de Sant Magí passarà a tenir doble sentit de circulació, el carrer del Carme tindrà sentit únic en direcció al carrer Puigmoltó i el carrer de Puigmoltó tindrà sentit únic en direcció al carrer St. Jocund. Finalment, el carrer de Puigmoltó, entre el carrer Sant Jocund i la plaça de Milà i Fontanals tindrà doble sentit de circulació i el carrer del Dos de Maig serà, en el transcurs d'aquestes obres, un carrer sense sortida, amb accés exclusiu per als veïns i establiments.

Pots descarregar en format pdf els projectes:
Carrer del Cid
Carrer Pines
Avinguda de Barcelona
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 06/05/2009


Segueix-nos a :