Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
02/10/2009

Es presenta Col·Mu amb la convocatòria del primer Mush Room Festival

Mush Room Festival

Un grup de joves s'ha organitzat com a col·lectiu musical per promoure Vilafranca com a referent musical en l'àmbit nacional.

Els propers dies 9 i 10 d'octubre tindrà lloc Cal Bolet la primera edició del Mush Room Festival, una iniciativa del col·lectiu musical Col·Mu que, amb el suport de l'Oficina Tècnica de Joventut de l'Ajuntament de Vilafranca, neix amb la voluntat que els joves de la comarca descobreixin nous estils musicals i bandes emergents, fugint de les temàtiques habituals. 
El col·lectiu, acompanyat de la regidora de Joventut Emília Torres, s'ha presentat aquesta setmana amb el festival com a primera acció pública per inicir en el seu projecte innovador, fresc, i amb ganes de trencar el tòpic 'a Vilafranca no es fa res', 'sempre és el mateix', 'la mateixa gent'. Segons vana comentar, "apostem per Vilafranca perquè creiem que podria ser un referent musical important en l'àmbit nacional. Però perquè això passi Vilafranca ha d'estar més viva, necessita un moviment musical important, i aquesta és la meta del Col·Mu".

El festival tindrà lloc els propers dies 9 i 10 d'octubre, amb les actuacions de sis grups de rock.
El primer dia s'ha apostat per les formacions estàndard de rock Big Bang, Zivil i The Black Rose Rd. Les tres bandes responen a un mateix estil però cada una és independent en les seves vessants. El segon dia, l'indie serà l'estil principal (entenent-ho com a música independent), però si s'analitzen les bandes per separat descobrirem que no tenen res a veure entre elles: Will Spector y Los Fatus, Linn Youki i Ultraplayback.
Més informació

El festival Els directes de cada grup duraran una hora i hi haurà un quart d'hora per canviar de grup. L'últim acabarà a les 2,30 hores, aleshores es donaran per acabats els concerts així com el servei de barra. L'entrada serà gratuïta i els preus del servei de barra seran populars.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 02/10/2009


Segueix-nos a :